0

Meniu

6"/150mm Pneumatinės orbitinis Šlifuoklis,Pneumatinė šlifavimo poliravimo, šlifavimo įrankis

Parduotuvė: Elektriniai Įrankiai
6

6"/150mm Pneumatinės orbitinis Šlifuoklis,Pneumatinė šlifavimo poliravimo, šlifavimo įrankis

( 0 Atsiliepimai )
€107.04 - €113.88
Kategorijos: Elektriniai Įrankiai
Prekės kodas: w12655

Produkto informacija

Nuotraukos:

specifikacija: 150mm Pneumatinės sukamojo šlifavimo mašina

Be apkrovos greitis: 11000rpm Oro įleidimo: 1/4" Oro sąnaudos: 0.35m3/min Darbinis slėgis: 90psi šlifavimo diskai Dia.:150mm/6" ekscentriškas dydis: 5mm

Apmokėjimas:

1.Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys su mumis.

2.Mes priimame sąlyginio Deponavimo,Alipay, t/t, kredito kortelės, western union, money užsakymas ir kt.

3. Prašome sumokėti per 3 dienų nuo užsakymo.

4. Mes tik laivas į numatytąjį aderess per alipay.Jei jūs neturite, pranešti mums.

5. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Grįžti:

1.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3.Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4.Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti.Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Kokios Pastaba:

Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.

Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Atsiliepimai:

1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Susisiekite Su Mumis:

Prašome susisiekti su mumis TradeManager

Apie MUS:

Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?

A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

1.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių.

2. Daugelis pardavėjų tiekimo pilkosios rinkos, Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

Vežimą:

1.Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo gavimo.

2.Mes teikiame EMS,DHL,UPS,TNT ir pan.

3.Nemokamas pristatymas:

1)mes paprastai imtis Kinija paštu, Oro Paštu ar Hongkong Post Oro Pašto Nemokamas pristatymas.

4.Pristatymo terminas:

EMS,UPS,DHL, "Fedex" ir " TNT express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienų) priklauso nuo šalies pristatytas.Tais retais atvejais,griežtai užsakymą atsakymai padės pristatymo laikas šiek tiek ilgiau,būkite kantrūs.

5.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos.

6.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

7.Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

8.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Dydis - 150MM
  • Be Apkrovos Greitis - 11000r/min
  • Naudojimas - Komercinės Gamyba
  • Prekės Pavadinimas - P-LING
  • Modelio Numeris - PL-0130
  • Tipas - Kita
  • Vidutinis Oro Suvartojimas - 0.35m3/min

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

7/8 colio Beoriu Purkštuvu Dažų Purkštuvas dažų Purkštuvu Beoriu Purškimo Mašina

€8.09 - €26.84
( savybės: 1. aukštos kokybės bendrosios purškimo pagrindiniai įrankiai. 2. purškimo vadovas įrankis yra naudojamas greitas purškimo krašto ir apdaila. 3. jis tinka labiausiai 7 / 8 ginklus. techniniai duomenys: medžiaga: volframo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

21V Ličio Baterija Belaidžius grandininių Pjūklų Integruotą pakartotinai Įkraunamą Pamatė, Medienos apdirbimo Elektrinis Pjūklas medienos Ruošos Brushless Elektrinių grandininių Pjūklų

€97.22 - €194.43
( pagamintas iš švelniavilnių kokybės medžiaga, praktiniai, lengva valdyti ir naudoti, platus asortimentas, turi ilgą tarnavimo laiką. savybės: įkraunamas elektrinis grandinės pamatė, šviesos ir nešiojamų, ilgas baterijos veikimo laikas, jokios )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100vnt Veltinio Poliravimo Varantys Vilna Padas Šlifavimo, Šlifavimo Galvos Abrazyviniai Poliravimo Varantys Karka Medvilninių Siūlų Poliravimo Mini Šepetys

€11.48
( ypatybė: [aukščiausios kokybės medžiagos], veltinio poliravimo ratas yra pagamintas iš aukštos kokybės vilnos ir metalo, kuris jau seniai trinčiai ir puikų poliravimo funkcija.jungiamųjų strypų yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, užtikrina jos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1-8Pcs Įgaubtas Diamond Vertus Poliravimo Šluostės Plytelių, Stiklo Keramikos Abrazyviniai Šlifavimo Blokas Akmens, Marmuro Šlifavimo Disko Polisher Įrankiai

€2.37 - €10.23
( diamond vertus poliravimo šluostės, skirtos plytelių, marmuro, stiklo, akmens, granito, keramikos electroplated šlifavimo blokas 60/100/200/400 smėlis *diamond padengtas tinka šlifavimo sureface iš akmens, o darbo ir gero poliravimo efektyvumą. *tinka )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

GOBALYARD 7.2 V baterija genėjimo žirklės 280W Nešiojamieji elektriniai namų ūkio žirklės

€1 195.32
( vardinė įtampa : 7.2 v ,4ah svoris : 700g vardinė frenquency : 50hz / 60hz pjovimo diametras : 25mm /10mm kroviklis laikas : 3hour įėjimo įtampa :7.2 v galia : 280w praėjęs laikas : 8 val. /ciklas oscilation )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

W-101 Purškimo Įrankius "PASIDARYK pats" Oro Mašina Vertus Svorio Purškimo Įrankius "PASIDARYK pats" Dažų Purkštuvu Rinkinys Nešiojamų Automobilio Dažų Purškimo Įrankius

€38.16 - €56.11
( puikus garinimo technologija yra naudojama purškimo klampumas gruntas, namų apdaila. nerūdijančio plieno antgalis, sunku nešioti ir praktiška. snukis gali būti pašalintas už cleanout. purškimo ribos gali būti koreguojamos, atsižvelgiant )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektrinis Karšto Lydalo Klijai Mašina Belaidžius Ličio Klijai Ekstruzijos Įrankių Namų "PASIDARYK pats" Menai, Amatai, Klijų Straipsniai Greitas Remontas,

€21.67 - €36.11
( korpusas pagamintas iš aukštos kietumas inžinerijos plastiko, kuris yra didelio tankio mirti-liejimo liejimo, aukštos kietumas ir nėra lengva skaldyti, izoliacinės ir dėvėti, atsparus vandeniui.built-in kokybės ptv keramikos šiluminis elementas, kuris gali suprasti, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Anti-rust Sandblaster Purškimo Pistoletas Nešiojamą Pneumatinės Smėlio Sprogdinimo Mašina Stiklo Antkapio Purkštuvas Šlifavimas Mašina

€16.15 - €23.40
( techniniai duomenys: pavadinimas: rankų sandblaster dydis: apie 23.3*17*6cm/9.17*6.69*2.36 į svoris: apie 600g didžiausias slėgis: 90 psi bako talpa: 500ml oro sąnaudos: 6 cfm@90psi be apkrovos greitis: 6000rpm oro )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pneumatiniai Kastuvas Pneumatinis Plaktukas, Kastuvas Nustatyti Rankena Tiesiai Pjovimo Per Šlifavimo Darbus

€81.46 - €118.06
( pneumatiniai kastuvas pneumatinis plaktukas, kastuvas nustatyti rankena tiesiai pjovimo per šlifavimo darbus savybės: 1. aliuminio lydinio medžiaga: šis pneumatiniai kastuvas naudoja tikslumo, aukšto slėgio vakuuminio liejimo aliuminio lydinio kėbulas, dėvėti, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės, Metalo Maršrutizatorius Pakėlimo Komplektas, Aliuminio, Medienos apdirbimo Įterpti Pagrindo Plokštė, skirta Maršrutizatorius Stalo Pamačiau

€37.66 - €59.78
( metalo maršrutizatorius pakėlimo komplektas, aliuminio, medienos apdirbimo įterpti pagrindo plokštė, skirta maršrutizatorius stalo pamačiau savybės: 1. aliuminio lydinio medžiaga: maršrutizatorius, liftas, yra pagaminti iš puikios aliuminio lydinio, tvirtas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

21V Dvigubai didesniu Greičiu, Elektrinis Atsuktuvas Gręžtuvas su Li-ion Baterija Bevieliuose Elektros įrankiuose, Grąžtų Rinkinys, Įrankiai, Elektriniai Gręžimo Mašina

€1 002.87
( uhanas xinjinpeng pramonės ir prekybos akcinė yra gamintojas integravimo, kūrimo, gamybos ir pardavimo tikslumo nagai ir vinių pistoletas.įmonės esamos gamyklos apima plotas 2000 kvadratinių metrų, ir buvo sėkmingai pristatytas daugiau nei 200 rinkiniai tikslioji )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karšto Siūti Plastiko Suvirinimo Automobilio Buferio Kreko Remonto Mašina su 400 Kabės Plastiko Remonto Mašina Suvirintojas Ginklą Remontas, AUTOMOBILIŲ

€82.73 - €165.46
( geltona 1 savybės: remontas ne mažiau kaip 98% plastikai rinkoje.puikus remontas: bamperių, prietaisų skydelis, lempos laikiklis, plastikinis žiedas, radiatorių, spoilerių, rankenos, žibintai, plastikiniai sparnai, automobilių ir motociklų plastikinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Super Darbai Mini Mažas Stūmoklinių Oro Kompresoriai, Airbrush Magija Sunkumą Rašikliai Valymo Rinkinys Pyragas Apdaila Minkštas Prietaiso Įranga

€57.23 - €96.99
( super darbai mini mažas stūmoklinių oro kompresoriai, airbrush magija sunkumą rašikliai valymo rinkinys pyragas apdaila minkštas prietaiso įranga specifikacijos: su auto start ir stop funkcija oro srautas:7-9l/min variklis slėgis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Profesionalus Purkštuvas Nustatyti Modelio Priėmimo Menas Tapyba su Oro Kompresorius, Maitinimo Adapteris

€48.68 - €81.13
( šis profesionalus purkštuvas rinkinio yra plačiai naudojamas modelis priėmimo, tortas dekoravimo, tatuiruotės, nagų dailė ir kt.ateina su viena, oro kompresorius, vienas maitinimo adapteris, vienas purkštuvas, vienas airbrush turėtojas, 0.2 mmneedle, 0.5 mmneedle, )