0

Meniu

Vandens Kokybės Testeris Daugiafunkcinis IP65 Vandeniui EB Detektorius, Skirtas Akvariumas Baseinas

Parduotuvė: Elektros Prietaisai
Vandens Kokybės Testeris Daugiafunkcinis IP65 Vandeniui EB Detektorius, Skirtas Akvariumas Baseinas

Vandens Kokybės Testeris Daugiafunkcinis IP65 Vandeniui EB Detektorius, Skirtas Akvariumas Baseinas

( 0 Atsiliepimai )
€18.45 - €34.17
Kategorijos: Elektros Prietaisai
Prekės kodas: w14123

Produkto informacija

OW‑1387 2 1 Vandens Kokybės Testeris EB TDS Vandens Kietumas Daugiafunkcinis Matuoklis su ATC Funkcija

1. 2‑in‑1 testeris gali tiksliai išmatuoti TDS ir EB aiškiai suprasti, vandens kokybės.

2. Testeris galite išbandyti TDS vandens įvairiose aplinkose, kuri yra praktiška ir patogu.

3. Testeris turi vandeniui funkcija, kurių reitingas yra IP65. Ir ji naudojame aukštos kokybės medžiagos, kuri yra ilgaamžė.

4. Laidumas skaitymas yra automatiškai temperatūros kompensacija, ir skysčio temperatūra rodoma tuo pačiu metu, kuris gali būti įjungtas tarp Celsijaus arba Farenheito laipsniais.

5. Mažų ir sumanumas, lengva nešiotis, lengva valdyti, ir stiprus ir praktiškumą.

Specifikacija: Elemento Tipas: Vandens Kokybės, Testeris

Medžiaga: ABS+PCB

Svoris: Apytiksl. 118g / 4.2 oz

Matavimo Diapazonas: 0~19990µS/cm

Rezoliucija: 10µS/cm; temperatūros: 0.1℃

Tikslumas: ±2% F•S

Darbo Aplinkos: 0°C ~ 50° C

Automatinis Temperatūros Kompensavimas: 0℃ ~50℃

Baterijos: 4 x 1,5 V (13TN) (Baterijos neįtrauktos)

Kaip Naudoti:

1. Pašalinti bandymo rašiklį ir paspauskite maitinimo mygtuką, kad užpildyti 2/3 su vandeniu, turi būti išbandytas.

2. Įdėkite pieštuką į vandenį turi būti išbandyti ir švelniai maišykite, pašalinti oro burbuliukus vandenyje.

3. Palaukite, kol svarstymą, siekiant stabilizuoti po 3 sekundžių, ir bserve skaitymo ekrane.

Paketų Sąrašo:

1 x Vandens Kokybės Tikrintojas (Baterijos neįtrauktos)

1 x Atsuktuvas

1 x Instrukcija

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kgtex.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Svoris - Approx. 118g
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Baterija - 4 x 1,5 V
  • Matavimo Diapazonas - 0-19990µS/cm
  • Maitinimo Šaltinis - Baterija
  • Darbo aplinka - 0-50 Celsijaus
  • Tikslumo Klasė - -
  • Prekės Pavadinimas - WALFRONT
  • 3 funkcija - Patvarus ir ilgas tarnavimo laikas
  • Ekrano Tipas - Skaitmeninės Tik
  • Matmenys - -
  • Darbinė Temperatūra - 0-50 Celsijaus
  • Modelio Numeris - vandens kokybės testeris
  • Rezoliucija - 10µS/cm
  • Medžiaga - ABS+PCB
  • Elemento Tipas - vandens kokybės testeris
  • 2 funkcija - Lengva valdyti ir stiprūs, praktiškumas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys - ELEKTROS
  • Funkcija 1 - su vandeniui funkcija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ANENG CM80/CM81 Skaitmeninis Apkabos Metrų KINTAMOSIOS Srovės Multimetras Ammeter Įtampos Testeris Automobilio Amp Hz Talpa NCV Ohm Bandymas

€37.50 - €55.97
( a neng cm80/cm81 skaitmeninis apkabos metrų kintamosios srovės multimetras ammeter įtampos testeris automobilio amp hz talpa ncv ohm bandymas įžanga tai pruduct yra baterijos,auto masto skaitmeninės apkabos, multimetras su 4000 skaičius/6000 skaičiuoja )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Voltmeter Ammeter Wattmeter Elektros Skaitiklių Įtampos Srovės Maitinimo Multimetras LCD Ekranas Skaitmeninis Volt Amp Vatų Detektorius

€16.21 - €34.47
( savybės: ootdty 1. sujunkite laidus pagal pajungimo schemos pridėtame paveikslėlyje, prisijunkite antrinės pabaiga (žalia-švino) srovės transformatoriaus priemonė, mėlyna terminalų priemonė. 2. pereiti vadovauti matavimo grandinėje per vidurį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LNF72I3Y 3 Etapas Digital Voltmeter Intelligent LCD Skaitmeninis Ekranas Dabartinis Įtampos Matuoklis, Elektros SROVĖS DC 80-270V

€35.78 - €68.80
( 3 etapas digital voltmeter intelligent lcd skaitmeninis ekranas dabartinis įtampos matuoklis, elektros srovės dc 80‑270v savybės: 1. srovės voltmetras: pažangios elektros matavimo priemonės yra tinkamos įtampos arba srovės parametrų matavimo, elektros energijos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3in1 Tinklo Kabelių Ieškiklis Nešiojamų Kabelis Ilgio Matavimo Priemonės Multimetras LCD Ekranas igital Paieškos POE Bandymo LCD Ekranas

€30.23 - €57.04
( tai metro jungia su kabeliu paieškos, kabelis ilgio matavimo ir multimetras funkcijas.šio privalumas metro ilgio-sekimo atstumas aiškus garsas signalų greitai ir tiksliai kabelio ilgio matavimas.skaitiklis yra praktinis įrankis laboratorijų, gamyklų, radijo mėgėjas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini Digital Voltmeter voltmetras 3-Wire 0.36 Colių DC 0-30 V Raudona Skaitmeninis LED Elektroniniai Dalys, Priedai, Digital Voltmeter

€0.68
( mažos didelio tikslumo mažas-pradedant įtampa, raudona mažiau 4.5 v, 5.0 v žalia, ir 5.0 v mėlyna. mažas atvirkštinio ryšio apsaugos, ne tikiu, jei prijungtas reversely. matavimo diapazonas 0.00 v 30.0 v tiekimo apimtis raudona: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

FNB48 USB Įtampa Srovės Testeris Analizatorius Greitai, Įkrovimo Galia Aptikimo Stebėti Voltmeter Ammeter Testavimo Įrankiai

€24.28 - €50.59
( usb įtampa srovės testeris, matuoklis daugiafunkcinis greito įkrovimo galia aptikimo analizatoriaus testavimo įrankiai ypatybė: penkių bitų arba šešių bitų ekranas gali būti įjungtas vienu mygtuko , su didžiausia rezoliucija 0.00001, kuri gali )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

QC3.0 Dual USB Motociklo Įkroviklis Vandeniui Greitas Įkroviklis Transporto priemonių Montuojamas 12V Maitinimo Adapteris, Moto Aksesuarai Voltmeter

€15.27 - €24.63
( qc3.0 dual usb motociklo įkroviklis vandeniui greitas įkroviklis transporto priemonių montuojamas 12v maitinimo adapteris, moto aksesuarai voltmeter savybės: gali būti naudojama galia dauguma automobilių aksesuarų, tokių kaip mobilieji telefonai, tabletės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ANENG A3002 Multimetras AC/DC Volt Amp Ohm Diodų Tęstinumą Testeris voltmetras

€4.91 - €11.97
( aprašymas: šis skaitmeninis multimetras yra suprojektuoti ir pagaminti laikantis saugos reikalavimų, tarptautinės elektrotechnikos saugos standartas iec 61010 elektroninių matavimo prietaisai ir rankinių skaitmeninis multimetras. atitikti reikalavimus, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Meterk 30-130dB(A) LCD Skaitmeninis Garso Triukšmo Lygio Matuoklis Tūrio Matavimo Priemonės Decibelų Stebėsenos Testeris

€17.11 - €32.89
( prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。 nori išbandyti garso lygio?reikia žinoti, triukšmo lygis?išbandykite mūsų meterk skaitmeninio garso lygio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BT-168D Nešiojamas Skaitmeninis Akumuliatoriaus Testeris Volt Tikrintuvas už 9V 1,5 V Mygtuką Ląstelių Įkraunamos AAA, AA, C, D, Universal Baterija Teste

€3.28 - €4.09
( bt-168d nešiojamas skaitmeninis akumuliatoriaus testeris volt tikrintuvas už 9v 1,5 v mygtuką ląstelių įkraunamos aaa, aa, c, d, universal baterija testeris produkto savybės akumuliatoriaus testeris, skaitmeninis akumuliatoriaus testeris tikrintuvas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ZB2L3 Baterijos Testeris, Skaitmeninis Displėjus, LED 18650 Ličio Baterijos Energijos Tiekimo Atsparumo Švino-Rūgšties Talpa

€4.17 - €5.87
( zb2l3 išleidimo tipo baterijos talpa testeris 1.2-12v išorės baterija baterijos talpa ir kiti tyrimai, 18650 įrankiai, vieną funkciją , kontroliuoti krovinio, o gauti rezultatai integruota išleidimo talpa realiu laiku didžiausia parama 15 v 3a išleistos per išlydžio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tuya Smart Gyvenimo Wifi Energijos Skaitiklis 80A Su Srovės Transformatoriaus Apkabos Kwh Energijos Stebėti Energijos Statistics110v 230V

€19.58 - €31.09
( tuya smart gyvenimo wifi energijos skaitiklis 80a su srovės transformatoriaus apkabos kwh energijos stebėti energijos statistics110v 230v vardinė įtampa:100-240v ac 50/60hz išmatuojami srovės diapazonas: 0.2 a - 80a wifi dažnis:2.4 ghz aplinkos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KS 20-500V Voltmeter Kvadratinis Skydas LED Skaitmeninis voltmetras Lemputė 22MM 0-100A Skaitmeninis Ammeter Srovės Matuoklis

€1.52 - €1.60
( aprašymas 100% brand new ir aukštos kokybės produkto pavadinimas:skaitmeninio skydelio šviesos ammeter modelio numeris:ad101-22ams darbinė įtampa: ac 220v (max ac 380v) srovės diapazonas:0-100a medžiaga: elektriniai komponentai spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

16Pcs Multimetras Bandymo Zondas Bandymų Veda Rinkinys Pakeisti Bandymo Laidai Zondai Skaitmeninis Multimetras Krokodilas Įrašus U Tipo Zondas

€5.53 - €10.07
( 100% brand new ir aukštos kokybės daugiafunkcis skaitmeninis multimetras zondas bandymų veda / aligatorius įrašą jį galite prijungti prie multimetras, zondai yra labai aštrus, labai tinka ic smeigtukai, led ir mažų komponentų.aštrių auksą, padengtą taškų silikono )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skaitmeninis Multimetras Auto Protingas Įtampos Detektorius, Jutiklis Pen nekontaktinėmis AC Įtampos Matuoklis Multimetras Profesinės Testeris Įrankis

€13.05 - €37.29
( skaitmeninis multimetras auto protingas įtampos detektorius, jutiklis pen nekontaktinėmis ac įtampos matuoklis multimetras profesinės testeris įrankis savybės: 1.daugiafunkcinis aukšto tikslumo elektrinės pen 2.integruotas multimetras 3.nulis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilis, Automobilių Trumpas & Atidaryti Finder Grandinės Finder Testeris EM415PRO Automobilių Remontas, Diagnostikos detektorius Bandomųjų laido arba kabelio

€17.04 - €24.34
( ši priemonė skirta nustatyti ir sekti, laidai arba kabeliai, nepažeidus izoliacija. taip pat galite jį naudoti-patikrinti trumpojo jungimo ir loacting atviros grandinės ir pan. yra siuntėjas, ir gavėjas įtrauktos į dokumentą. prašome prašome )