0

Meniu

Daugiafunkcinis 8 1 Vandens Srove Drėkinamasis Veido Mašina, Odos Atjauninimo ir Anti-Senėjimo Odos Testavimo Priemonė

Parduotuvė: Įrankiai
Daugiafunkcinis 8 1 Vandens Srove Drėkinamasis Veido Mašina, Odos Atjauninimo ir Anti-Senėjimo Odos Testavimo Priemonė

Daugiafunkcinis 8 1 Vandens Srove Drėkinamasis Veido Mašina, Odos Atjauninimo ir Anti-Senėjimo Odos Testavimo Priemonė

( 0 Atsiliepimai )
€10 142.24
Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: w143396

Produkto informacija

Daugiafunkcinis 8 1 Vandens Srove Drėkinamasis Veido Mašina, Odos Atjauninimo ir Anti-Senėjimo Odos Testavimo Priemonė

PRIEŠ UŽSAKYMO

Dear draugui, sveikinimo Žydėti grožio mašina parduotuvėje!

1. Nemokamas pristatymas: nemokamas pristatymas metodus, mes teikiame, yra geležinkelio transporto ir jūrų transportu.Jums tiesiogiai gauti prekes namuose, ir jums nereikia aišku, muitinės ir sumokėti mokesčius.

2. Jei jūsų šalies nėra paramos nemokamas pristatymas mes transporto lėktuvu ir reikia imti jums priimtiną transporto mokestis.Dėkojame už jūsų supratimą!

3. Mes suteiksime vadovą ir vaizdo įrašus, ir internete po pardavimo parama parodyti jums, kaip naudoti mašiną.

4. Mes teikti tam pritaikytas paslaugas nemokamai.Jei norite pakeisti kalbą arba pridėti rankena, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

5. Jei mašina jūs norite nusipirkti nerodomas parduotuvėje, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo kainos ir informacija.

6. Mes teikiame 1 metų garantija, visos mašinos.Garantinio laikotarpio metu, jei yra kokių nors problemų su mašina, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime priedai ir techninę paramą, nemokamai.

7,Mes naudojame Aliuminio Lydinio dėžės, storio putų kartono, medinių rėmų ir kitų pakavimo metodus, atsižvelgiant į įvairių produktų.esame tikri, kad prekės yra geros apsaugos.

Produkto Aprašymas

Ši mašina susidaro vakuumas grandinės dulkių, visiškai integruota su maistinių medžiagų tirpalo, ir tada per specialiai suprojektuoti,mažų spiralės šampūno tiesiai ant odos, ir gali išlaikyti jį ilgą laiką liečiasi su oda, skatinti pilingas, jis kartu su sugerties, rūšies, saugaus situacija be jokio skausmo jausmas, kad giliai valanti, panaikinti senėjimo keratinocitų, pašalinti riebalų, pašalinti visų rūšių priemaišų plaukų folikulus funel ir erkutės ir tepalo likučių, o taip pat

daro į plaukų folikulus kanalo pilnas maistingųjų medžiagų.Teikti ilgalaikės mitybos odos, kad oda drėgna ir subtilus, ir blizga.

Naudojant Poveikis

(1) Multi-funkcija integracija: šis produktas nustato odos aptikimo, individualizuotos grožio programos, produkto stumti; pagrindinių grožio priežiūra, odelės valymas, deep plovimo, valymo, giliai drėkina ir maitina, anti-senėjimo priežiūra, sedacija ir remonto funkcijas viename.Viena mašina multi-energetika, rinkos paklausa yra didelė.

(2) labai komfortiškos rankenos išvaizdą dizainas atitinka žmogaus kūno mechanikos inžinerijos principu, medžiagos, odos draugiškas jausmas yra stipri, kūnas jausmas yra patogus.

(3) funkcija principas: pagrindinis principas šis produktas yra 3 spektro ėmimo, AI pažangi odos matavimo, paspaudus

protingas produktų, pritaikymas AI grožio schemą; šešių slaugos funkcijas :" ultragarso kastuvas peilis "," atmosferos burbulas, "nano" dulkinimo "," ultragarso "," aukso radijo dažnį "," ledo remontas ".

(4)Paprasta operacija: AI pažangios analizė, patogu, paprasta naudotis, nėra chirurgija, nr. pažeistos odos, griežtos saugumo.

Apie mus

1 , Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės

rinka.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su

produkto paveikslėlius ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia

citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti

produkto parduotuvėje galite pirkti.

2 , Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome poilsio

patikino, kad pirkti!Jei turite klausimų apie

produkto, prašome susisiekti su mumis dėl www.kgtex.lt ir mes

atsakyti jums per 12 valandų!

3 , siekdami išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti

100% klientų pasitenkinimo!Jei esate patenkintas

su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums, pos

itive atsiliepimus ir jums bus taip pat gauti 5 taškų

atsiliepimų.

4 , pakuotės informaciją gali būti atsekti.Jei jūs

negavote pakuotės po 90 dienų, jūs galite

susisiekite su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai

numeris: +86 166 7421 0250

El. paštas: [email protected]

WhatsAPP: +86 166 7421 0250

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Aštuoni viename " deguonies burbulu - Taip
  • Tipas - Kita
  • Feature3 - Odos Atjauninimas
  • Feature8 - Porų Sutraukimui
  • Feature7 - Spuogų Gydymas
  • Feature5 - Balinimas
  • Feature4 - Pigmento Šalinimas
  • Feature6 - Porų Sutraukimui
  • Funtion2 - Odos Sugriežtinimas

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/8" Kotu Volframo Plieno Karbido Burr Cutter Rotacinis Įrankis, Poliravimas, Graviravimas

€1.96 - €3.91
( visiškai naujas ir aukštos kokybės gali apdoroti įvairių metalų ir ne metalų. galite pakeisti jo lapkotis su mažais ratais, ir jokių dulkių tarša. aukštos produktų perdirbimo kokybės, aukštos apdaila, gali tvarkyti iš įvairių didelio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Karšto Pardavimas Automobilių Modifikavimo LSD Riba Slydimo Konversijos Valdybos Tinka 90-02

€30.42 - €50.70
( lsd diferencialo konversijos valdyba - saugus, pažangų ir vientisą judėjimą, valdomas galia perduodama į visus įrankius varantys padidinti traukos ir sumažinti ratų slydimo, ypač tuo atveju, jei slydimo. aksesuarai gali gerokai sumažinti nereikalingų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4Pcs Airbrush Adapterio Rinkinys, 6 Pėdų Pintas Oro Žarna, 3 Būdas Airbrush Oro Žarna Splitter Kolektorius Koregavimas Sankabos

€12.83 - €20.37
( pakuotės turinys:, gausite 1 gabalas 6 pėdų nailono tinklelio airbrush žarnos prijungimo prie airbrush pabaigos, 1 gabalas mini airbrush oro filtras, 1 gabalas 3-way airbrush oro žarna splitter kolektorius ir 1 gabalas airbrush greito atjungimo jungtis, šis gražus purkštuvas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saike 909D Šilumos Gun Desoldering Stotis Power Multi-Funkcija 3 1. Pastovi Temperatūra lituoklio Litavimo Stotis 15V 1A

€126.34 - €242.96
( naujas saike 909d hot air gun desoldering stotis su reguliuojama elektros energijos tiekimo trijų-in-one multi-funkcija bga litavimas stotis 15v 1a techniniai parametrai: perdarymas stotis darbinė įtampa: ac220v ± 10% 50hz galingumas: 700w temperatūra: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Įvairių Spalvų 3D Spausdinimo 3 in 1 Out Triple Ekstruderiu 3d Spausdintuvas spausdina spalvotai Didelis "PASIDARYK pats" Rinkinys 3d Spausdintuvas

€21 668.45 - €24 076.05
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root . magic-1{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

80 Pak T316 Nerūdijančio Plieno Raštas Rankovėmis 1/8 Colio Lynas Kabelis Turėklai "PASIDARYK pats" Balustrade Su 2vnt Grąžtas

€24.39 - €35.87
( 80 pak t316 nerūdijančio plieno raštas rankovėmis 1/8 colio lynas kabelis turėklai pasidaryk pats balustrade su 2vnt grąžtas šių nerūdijančio plieno raštas rankovėmis, apsaugo laidą nuo nešioti į postą, ir nuolat palaikyti kabelis geležinkelių įtampa )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sanou 6 Žandikaulio Savęs centravimas Mini Tekinimo staklių Griebtuvas 100mm Metalo Gręžimo Frezavimo

€867.25
( 6 žandikaulio tekinimo staklių griebtuvas techniniai duomenys: žandikauliai medžiaga: grūdintas plienas modelis: k13-100 max rpm: 3500 r/min žandikaulis: 6 žandikaulio galia: rankinis savybės: 1. trumpas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Prabangių Namų Dekoro Nerūdijančio Aukso Didelis Sodinamoji Puodą / Dideli Lauko Vazonai / Metalo Aukščio Gėlių Vaza kambarį

€393.69
( paprasta, bet ne paprastos,geometrinės mados turtinga statybos, auksinė taisyklė ir subalansuota idėja išskirstytų šviesos sintezės,laužyti tradicinį stilių ir nuobodu, geometrinės formos mados pridėti keletą dinaminių teisės,tiksliai išreikšti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Tungaloy CNC frezavimo ašmenys TOMT100408PDER-MJ AH120 plienas kalusis ketus

€739.99
( q1: prekybos instrukcijas 1. visi telefonai yra pakeistas, ir vienas yra ne nesurinktas; 2. jei pakuotėje yra išardyta, ji negali būti atidaryta. kiekvienas iš mūsų parduotuvė lakštai yra originalus produktas, esame atsakingi už originalaus produkto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Durų įeigos Kontrolės Sistemos Jungiklis, Maitinimo šaltinis 3A/5A AC110~240V DC 12V RDA Pirštų Prieigos Kontrolės Įtaisas Mašina

€24.82
( modname=ckeditor aprašymas: tai ac100v--240v (12v 3.5 a), prieigos kontrolės, elektros energijos tiekimui, jis yra sudarytas iš aukštos kokybės elektroninių komponentų ir pažangios tarptautinės technologijų, ji turi anti-trukdžių galimybes, pateikti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4PCS 682378-02 Ritės Dangtelis su Pavasario Suderinama su Juoda + Decker GLC12 GL250 GL310 GL360 Strimmer Pakeitimo

€7.38 - €11.03
( didelio poveikio abs medžiaga suteikia stiprumo ir patvarumo. jokių įrankių reikia įdiegti. įšoktų į vietą per ritės linija. įsitvirtintų greitai ir lengvai nenaudojant jokių įrankių efektyviam ritės pakeitimo. gina savo linijos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3mm storio Didelio grynumo molibdeno folijos lapo plokštelė lyzbwm-MP mo 99.96 A

€44.12 - €53.81
( didelio grynumo molibdeno lapas 3mm storio 100mm plotis 100mm ilgis mo grynumas:99.96% dėmesio: visos specifikacijos gali būti pritaikyta pirkėjo poreikius,ir mes galime padaryti tai su šių storis žemiau: 0.02 mm 0.03 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1821.048.015 Dantų Plokštelės Tinka Strapex STB68 Elektros Baterija Plastiko Suveržiamųjų Įrankis

€85.58
( 1821.048.015 dantų plokštelės tinka strapex stb68 elektros baterija plastiko suveržiamųjų įrankis mes mingdapacking,teikti visos atsarginės dalys strapex stb73, stb70 ,stb80, stb75, stb71, stb68, stb63, stb60battery varomas plastiko surišimo priemonės,įskaitant:įtampa )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

15 vnt Premium Baudos Taškas Blade Cricut, Ištirti Vieną, Ieškoti, Tyrinėti Oro, ir Ištirti Oro 2,

€28.04 - €40.05
( savybės: pagamintas iš įtvirtino karbido. peiliukai yra skirtos sumažinti šviesos - vidurio masės medžiagos. medžiaga: extra tikslumas & didelio tankio cementuotas volframo karbidas. aukštos kokybės ir aukščiausios ilgą gyvenimą. pakuotė: 15vnt )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Japonijos " Fuji servo variklis GYS401DC2-T2C

€4 325.63
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-width:2px;border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;background-color:#c5ccde;margin-left:0;margin-right:0;padding-left:8px;padding-right:8px;color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LCD NL10276BC13-01 NL10276BC13-01C

€362.88 - €659.80
( lcd nl10276bc13-01 nl10276bc13-01c )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

100mm plotis Atsarginių peilių juostos pjovimo mašina

€136.93
( automatinis juosta pjovimo mašina su sudegė skylių produkto aprašymas modelis:pfl-890kn savybės: automatinis pilnas kompiuterio juosta pjovimo mašina priimti 18 skaitmeninis ekranas,16 funkcinį klavišą,11 šviesos prikabinti įėjimas,4 )