0

Meniu

Vejos Apvadu Įrankis Kempine Padengti T Rankenos Darbo Taupymą Ilgai Sodo Edger už Kiemų

Parduotuvė: Įrankiai
Vejos Apvadu Įrankis Kempine Padengti T Rankenos Darbo Taupymą Ilgai Sodo Edger už Kiemų

Vejos Apvadu Įrankis Kempine Padengti T Rankenos Darbo Taupymą Ilgai Sodo Edger už Kiemų

( 0 Atsiliepimai )
€31.15 - €57.67
Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: w145319

Produkto informacija

Vejos Apvadu Įrankis Kempine Padengti T Rankenos Darbo Taupymą Ilgai Sodo Edger už Kiemų

Savybės: 1. Išlaikyti Švarų: Naudoti šį vadovą edger sukurti giliai ir švarios sienos palei šaligatvius, įvažiavimus, kiemų, sodų, ir veja išlaikyti savo kiemuose valyti.

2. Plieno Ašmenys: arkos peilis su serrations yra pagamintas iš plieno, kurį galima lengvai ir švariai pro stora velėna ir užtikrina ilgaamžiškumą.

3. Didelis Pedalo Platformą: edger yra įrengta su itin plataus pedalo platforma, kuri gali būti lengvai naudojami, siekiant padidinti jūsų jėgą, su jūsų kūno svorio.

4. Pakankamai ilgai: šis įrankis yra pakankamai ilgas, leidžia apdaila be lenkimo juosmens ar kelio, gerai apsaugo nugarą ir kelius.

5. T Formos Rankena: T formos rankena yra lengviau valdyti, ir minkšta kempine padengti yra patogu laikyti, suteikia jums komfortą.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Rankinis Vejos Edger

Medžiaga: Plienas, Kempinė

Bendras Ilgis: Apytiksl. 108cm/42.5 į

Paketų Sąrašo:

1 x Strypo Rankena

1 x Pratęsimo Lazdele

3 x Kempinė Padengti

1 x Ant Galvos

4 x Varžtas

4 x Veržlė

Kaip naudoti:

1. Atidarykite pakuotę ir išimkite produkto. 2. Paspauskite du trumpi sponge rankovėmis, šonuose rankenėlės. 3. Prisijungti lazdele, step 2 ir pratęsimo lazdele su dviem varžtais, ir įdėti ilgą sponge rankovės pratęsimo lazdele. 4. Prijunkite lazdele 3 žingsnis ir ant galvos su dviem varžtais.

Apie mokėjimą:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.kgtex.lt yra tvarkomi Alipay.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kgtex.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Prekės Pavadinimas - WALFRONT
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys - Medienos apdirbimo
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

20pcs Caulk Bžūp Stiklo Klijai Patarimas Plombavimo Dangtelis už Barelį Klijai Burną, Apsauginis Dangtelis, Sandarinimo Ir Išsaugoti Sandarus Rankovės

€3.07
( produkto aprašymas: funkcionalus įrankis: mūsų atvira sandarinimo vamzdelis turi gerą sandarinimo poveikis, kuris gali išlaikyti savo hermetikas, švieži ir užkirsti kelią oro ir drėgmė nepatektų į sandarinimo vamzdelis arba butelyje. lengva )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2026319 Vielos Supjaustyti EDM Slėgio daviklis 2.5 MPa Išorinis diametras 60, dantų skersmuo 1/4 dėl Sodick Vielos Supjaustyti EDM Mašina

€242.71
( 2026319 vielos supjaustyti edm slėgio daviklis 2.5 mpa išorinis diametras 60, dantų skersmuo 1/4 dėl sodick vielos supjaustyti edm mašina )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT SEEN1203 NX2525 Aukštos Kokybės Karbido Įdėklai Frezavimo Peiliai, Metalo Pjovimo CNC Staklės, Tekinimo Per

€11.72 - €23.45
( 10vnt seen1203 nx2525 aukštos kokybės karbido įdėklai frezavimo peiliai, metalo pjovimo cnc staklės, tekinimo per )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Golfo Klubas Valymo Šepetys Veiksminga Golfo Klubas Groove Švaresnis su Vandens Purškimo Butelis ir Kieti Šerių Nešiojamų Golfo Gera Priemonė

€6.26 - €8.13
( [su vandens purškimo butelis] golfo klubas valymo šepetys vandens purškimo butelis, kuris gali būti pripildytas vandens, ir jūs galite paspausti rankeną išspausti vandenį valyti golfo klubo vadovas, efektyviau ir patogiau. [efektyvi valymo] golfo gera priemonė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Taikoma Zebra Zebra Spausdinimo Galvutė Zt230 203dpi 300 dpi Zt220 Šilumos Galvos Zt200 Pakaitalas

€192.56 - €275.09
( 打印头分辨率区分: 1,判断打印头型号及分辨率可以通过看打印机后面标签型号2009就是200dpi,3009就是300dpi. 2,看电脑上的打印机驱动(开始-设备和打印机-打印机和传真),有直接标明打印机型号及分辨率. 3,通过打印头的欧姆ω数来判断,小于1000ω就是200dpi,大于1000ω就是300dpi. 4,分辨率越高的打印越清晰,价格也越贵,分辨率不一样不能通用,机器是几百点的就要用几百点的打印头. 5,更换打印头: 打印头的安装很简单,首先一定要关闭打印机电源,然后需要一个一字螺丝刀,把打印头架子上的螺丝拧松(只需要拧松,不用把螺丝拧下来)打印头就会掉下来,把链接打印头的两根线拔掉打印头就取下来了. 安装打印头也是一样,要注意打印头插上线后要放进架子里孔位卡紧(托着打印头的手左右移动下确定打印头无法移动)然后紧上螺丝打印头就安装好了. 6,条码打印头上的划痕: 很多客户反应,新买的打印头上有划痕,所以认为不是全新的产品.判断一个打印头是否全新,应以热敏片部分的状态为依据,这是因为条码打印头的散热片和电路保护片大都采用质地较软的铝合金制成,这些部件在存储和生产过程中极易产生划痕. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

72V 3000W Elektros triračių Keturių ratų Kelionių Automobilis Modifikuotas Didelės galios Brushless Variklio Blokatorius

€3 366.54
( mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi whatsapp+ 8618702532103. aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti! 72v 3000w elektros triračių keturių ratų kelionių automobilis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Taikoma 1 Serija 2 Serija X1 Perdavimo Radiatorius Aušinimo Alyvos Aušintuvas 24148627861 7089720

€288.59
( pranešimo pirkėjams: kaina neįeina draudimo ir visi mokesčiai, importuojančioje šalyje.bet importo išlaidos ir draudimo išlaidas apmoka pirkėjas.dėkojame už jūsų supratimą.dėl laiko skirtumas tarp kinijos ir kitų šalių, kai jūs naršyti produktus mano parduotuvėje.mes, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

600N.m Sunkiųjų Elektros Sukimo Raktą, Plieno Konstrukcijos Varžtų Ginklą

€9 566.22
( rasite mane konkrečių siuntimo išlaidas. #detail_decorate_root . magic-1{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root .magija-3{vertikaliai-align:top;dėžutės dydžio:sienos-langelis;padding-top:4px}#detail_decorate_root .magija-4{plotis:371px;aukštis:361.725 px;perpildymo:paslėptas}#detail_decorate_root )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2022 m. Vasarą, Vandens Sporto Įranga, Kinija Powerski 12KW Galios Slidinėjimo Elektros Burlenčių E/JetBoard

€70 463.77
( 2022 m. vasarą, vandens sporto įranga ir pramogų didelis žaislas kinija powerski 12kw galios slidinėjimo elektros burlenčių e/jetboard secutronic - profesionalus gamintojas - powered banglentę trumpas įvadas -- varomas banglentę kas yra surfjet?ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PM-02 Didelės Galios Garso Stiprintuvo 5.1 Kanalo Namų Kino TPA3116 DSP LDAC BT5.0 žemų dažnių garsiakalbis 100W Stiprintuvą Stereo Amplificador

€1 162.80
( #detail_decorate_root .magija-0{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root . magic-1{vertikaliai-align:top;display:block;padding-right:4px;dėžutės dydžio:sienos-langelis;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magija-2{vertikaliai-align:top;padding-bottom:4px;dėžutės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

SY-6100 Endoskopų Medicinos Sistema su video gastroscope ir Vaizdo Colonoscope

€158 235.83
( mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!ir sveiki atvykę į pridėti mano whatsapp (+8618774893330) produkto aprašymas sy-6100 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Stiklo Gręžimo karūnos 5-12mm Galia Įrankis Pjovimo Tiek Deimantų Danga Skersmuo Plytelių, Marmuro, Stiklo, Keramikos, Šiferio Sauso Gręžimo

€1.26 - €2.09
( stiklo gręžimo karūnos 5-12mm galia įrankis pjovimo tiek deimantų danga skersmuo plytelių, marmuro, stiklo, keramikos, šiferio sauso gręžimo savybės: jis turi stiprią kietumas ir atsparumas dilimui pjūvis varža yra maža, padidinti atidarymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kampinis Šlifuoklis Kintamasis Pūstuvas Kintamasis Švaresnis Konverteris Dual - Pūtimo ir Įsiurbimo

€14.95 - €23.72
( įrengtas kampinis šlifuoklis, kampas malūnėlis gali būti tiesiogiai taisomos išspręsti dulkių šalinimo problema pūtimo ir įsiurbimo dvejopo naudojimo valymo dulkių pūtimo ir įsiurbimo yra , ir dviejų rūšių aukšto efektyvumo dulkių šalinimo atitinka skirtingus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

A101/A141/P101/P141 Elektrodas PR0101 10vnt ir Antgalis PD0101 10vnt Per Daug Plazminio Pjovimo Reikmenys

€21.60 - €28.81
( mes naudojame vario, kaip elektrodo medžiagos su aukštos kokybės ha įterptųjų užtikrinti optimalų laidumas ir pjovimo kinetinę energiją.varis naudojamas antgalių gaubtus ir turi ilgesnį gyvenimą ir atsparumas dilimui.be to, tikslumo apdirbta reikmenys yra puikiai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ultra mažas M3M4M5M6 miniatiūriniai difuzinis atspindys linijiniai jungiklis jutiklis centrinis indukcijos stabilumo nustatymo

€205.65 - €209.85
( 1:m3 atspindys linijiniai npn normaliai atviras 2:m4 atspindys linijiniai npn normaliai atviras 3:m5 atspindys linijiniai npn normaliai atviras 4:m6 atspindys linijiniai npn normaliai atviras )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12 Paketai Lydmetalis Patarimas Valymo Žalvarinės Vielos Pakeitimo Valymo Vario Viela, Litavimo Stotis Patarimas Cleaner

€12.66 - €19.48
( lituoklio galiuko valiklis: efektyviai šalina geležies oksidas ir litavimo geležies patarimas. padidinti efektyvumą, suvirinimo: nepridedant vandens,venkite geležies galvos aušinimo,nr. protrūkio lydmetalis kamuolys,padidinti efektyvumą suvirinimo. aliuminio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žalvarinis Vamzdelis, Vamzdis 2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm 20mm

€34.23 - €342.33
( žalvarinis vamzdelis, vamzdis 2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm 20mm - žalias medžiaga: žalvaris - išorinis skersmuo: 2mm iki 20mm - sienos: 0,5 mm - ilgis: 110mm+/-5mm pastabos: galime pritaikyti kaip klientų )