0

Meniu

Kalėdų Mažas Briedžių Snaigės Dovaną Festivalio Atmosferą Apdailos Parduotuvė Parduotuvė Biuro Durų Apdailos Lipdukas Lango Lipdukas

Parduotuvė: Namų Dekoras
Kalėdų Mažas Briedžių Snaigės Dovaną Festivalio Atmosferą Apdailos Parduotuvė Parduotuvė Biuro Durų Apdailos Lipdukas Lango Lipdukas

Kalėdų Mažas Briedžių Snaigės Dovaną Festivalio Atmosferą Apdailos Parduotuvė Parduotuvė Biuro Durų Apdailos Lipdukas Lango Lipdukas

( 0 Atsiliepimai )
€19.66 - €20.91
Kategorijos: Namų Dekoras
Prekės kodas: w146269

Produkto informacija

Kalėdų mažas briedžių snaigės dovaną festivalio Atmosferą apdailos Parduotuvė parduotuvė biuro durų apdailos lipdukas lango lipdukas siena lipdukas

1. Mūsų lipdukai yra pagaminti iš super PVC medžiagos ir atrodo daugiau gražus.

2.Nereikia lyginti mūsų lipdukai su tais blogas.Nuotraukos ir dizainas gali būti tas pats, bet kokybė skiriasi.

3. Pls įsitikinkite, kad dydis tinka jūsų parduotuvės langą arba duris, sienų ir pan.Taigi, prašome patikrinti produkto dydis, kaip nurodyta toliau.

4.Mes įdėti modelius ant popieriaus, galite supjaustyti juos ir perduoti juos filmas.Perkėlimo plėvele, mes atsiųsime kartu yra daugkartinio naudojimo.

Pls, patikrinkite žemiau pateiktus nurodymus.

5. Bet kokios spalvos norite, palikite man žinutę pastebėti, spalvų, skaičių, kaip nurodyta toliau spalvų diagramą žemiau.numatytoji spalva yra kaip pasirinkimo.

6. Pasirinktinio dydžio, dizaino pls susisiekti su mumis.

7. Prašome patikrinti, dydį, prieš pateikdami užsakymą.

8. Už visus prašymus spalva, maloniai prašome palikti žinutę įspėjimo.

Kryptį ir Spalvų pasirinkimas

DUK

Koks yra pagrindinis jūsų paslaugų?

Mūsų įmonė Loripos ltd.daugiausia linijos, įvairios parduotuvės, įranga vaizdo įranga, Lentynų & lentynos priedus, pavyzdžiui, etiketės laikikliai, ženklo savininkas juostelėmis, POP Reklama, etiketės, plakatai/ kortelės, pranešimų lentos, parduotuvės apdailos lipdukai, emblemos, parduotuvė, įrankiai, custom skatinimo dovana, logotipo spausdinimo paslaugos, parduotuvės kasdien reikia ir darbuotojai vienodai, kanceliarinės prekės ir t.t.

Individualizuotos dizainas, ėminio priėmimo, didmeninė prekyba, mix, mažmeninės prekybos, imties užsakymai priimami palankiai.Mūsų produktas gali padėti pagerinti jūsų pardavimo ir įprastas valdymo veiksmingai.

Ką apie laivybos ?

Mes gaminame inventorių, mažmeninė/mėginio kad 3-7days.Laivybos laikas express iš Kinijos į didžiąją šalių 4-7 darbo dienas.Kartais, Muitinės kainuotų keletą dienų daugiau.Tai priklauso nuo jūsų tvarkymo.Tik kai kurių užsakymų express (TNT/UPS/Fedex/DHL/EMS), gali prireikti jums tvarkyti muitinės formalumus.E-pakelis yra 14-23 dienomis.Kinija paštu, oro paštu, yra 18-27 dienomis, net daugiau.Pagal užsakymą tvarka arba didmeninės kad, sumaišykite, kad, prašome susisiekti su mumis patvirtinti duomenis ir likusį laiką.

Taip, mes galime pasiūlyti nemokamų pavyzdžių?!

Smulkaus inventoriaus mėginius, jūs tiesiog lokys krovinių vežimo ar pasiūlyti mums išreikšti savo sąskaitą.Mėginių priėmimo ar OEM įrankiai, nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

Ką apie mokėjimo ir grąžinimo ?

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, PayPal, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo tikrinimas trunka 1-2 dienas Alipay.

3)Jeigu nutartys buvo grąžinti į Kiniją, nes klientai atsisako atlikti muitinės formalumus ar adresą/Tel neteisingas, pristatymo, mes būtų ne grąžinti pinigus.Nes mes turime turėti dvigubą krovinių vežimo, kai sklypas buvo grąžinti į Kiniją.

4)Dėl žalos atlyginimo, kaip įprasta, mes būtų organizuoti keletą atsarginės dalys, kad būtų išvengta žalos atlyginimo klausimą, prieš vežimą, ar laivas naujas, kaip kompensaciją po to, kai jūs pastebėsite, jav klausimas.Jokių pastabų, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume atsakyti jums per 1 dieną.Prašome dont palikti blogus komentarus ar pateikia ginčo tiesiogiai be jokių susisiekti su mumis.

Ar bus kokie nors mokesčių ar tvarkyti mokesčius savo užsakymą?

Labiausiai užsakymų būtų deliveried klientams tiesiogiai.Kai kuriuos užsakymus gali tekti padėti jums atlikti muitinės formalumus, arba mokėti mokesčius ir t.t., kai jis pasiekia jūsų šalyje.Mokesčiu apmokestinama pagal jūsų vyriausybės .Kaip paprastai, vežėjas būtų siųsti paštu/ žinutę arba skambinkite jums pasiūlyti kai kuriuos failus, pavyzdžiui, "invoice" užbaigti muitinės procedūras.Jums tiesiog reikia daryti taip, kaip jie pageidauja.Jei jums reikia mums padėti, kad sąskaitos faktūros, tiesiog palikti pranešimą pastaba mus.Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jūs žinote, kaip handble muitinės klirensas, ir jums išvalyti savo vyriausybės mokesčių politika.Pateikdami užsakymą, jūs galite palikti pranešimą pastaba mums savo prašymą dėl pakavimo, gabenimo, sąskaitos faktūros ir kt.tai leistų išvengti bet atidėtas dėl muitinės ir mokesčių.Kai kuriose šalyse kaip Brazilija, Ispanija yra griežtai muitinės.Dėl kitų klausimų, prašome leiskite man žinoti, visų pirma.

Apie grįžtamąjį ryšį ir po-garantinis Aptarnavimas!

Penkių žvaigždučių atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei yra bet kokia Unsatisfaction ar Žalos atlyginimo klausimas dėl mūsų paslaugų ir produktų , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant komentarus arba pateikti ginčą.Mes norėtume atsakyti, ir pradėti spręsti savo problemą per 1 dieną.Ačiū už jūsų kantrybę ir supratimą.Mes Loripos bus suteikti VIP narystę, nuostabų paslauga, geros klientams, pagrįstą mūsų bendradarbiavimo įrašus!

  • Vidutinio Dydžio - Plotis*aukštas
  • Klasifikacija - Dėl Plytelių, Už Sienos, Baldai Lipdukai, Langų Lipdukai
  • Modelio Numeris - lcy-1201-6
  • Stilius - Kietas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelis - Plokštumos, Sienos Lipdukas
  • Medžiaga - Plastikiniai, PVC, atsparus Vandeniui
  • Scenarijus - Sienos
  • Specifikacija - Single-piece Package
  • didelio dydžio - Plotis*aukštas
  • Prekės Pavadinimas - Loripos
  • Temos - gyvūnų
  • Cenzūruoti Kodas - 032543121
  • Mažas Dydis - Plotis*aukštas

Žymos: lipdukas odos, lipdukas pastaba, lipdukai lentelė

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt PASIDARYK pats Vandeniui 3D Kristalų Plytelių Lipdukai, Lipnios Aikštėje Sienų Lipdukai, Virtuvė, Vonios kambarys, Namų Dekoro Lipdukai

€3.58 - €5.96
( savybės: aukštos kokybės odos šveitimas ir klijuoti plytelių lipdukai: nulupkite ir klijuoti plyteles, yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, atsparūs karščiui ir drėgmei atsparus ir lengvai nuvalykite, kad pašalinti dėmes.tinka lygaus ir švaraus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Krištolo Akmens Lentynos Medinės Sienos Kabinti Papuošalų Rodyti Stovas Su Lipnios Sagtys Dvasinio Eterinio Aliejaus Saugojimo

€9.41 - €13.44
( aprašymas ir funkcijos: tai bohemijos medinės lentynos yra labai praktiška ir būtina tiems, kurie, pavyzdžiui, jogos ir meditacijos, nes jis gali būti naudojamas vietoje krištolo akmenimis arba aromaterapija žvakės. 1. pagaminti su aukščiausios medienos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4pcs Augalų Modelis Siena Lipdukas, Lipni PVC Sienos Meno Decal Kambarį, Miegamojo, Biuro

€23.50 - €78.33
( produktas yra taikoma sienos miegamajame, gyvenamasis kambarys,studijų ir kitos scenos. nes produktas yra matuojamas ranka, dydis nėra labai tikslūs, prašome leisti šiek tiek klaidų. dydis dydis, originalus dizainas,galima reguliuoti gatavo dydis ne bus. ten )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šiuolaikinės Mielas Lokys Rašiklio Laikiklis Kambario, Biuro Raštinės Reikmenys Darbalaukio Lokys Statulėlės Kūrybos Namų Dekoro Gyvūnų Statula Vaikų Dovanų

€130.41 - €173.88
( pastaba: jei gavote pažeistą punktą, prašome neturi prieštarauti ir palikti neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmą, mes kompensuosime jums arba išsiųsti naują elementą, nesijaudinkite! sandėlyje, greitas pristatymas, paramos lašas-pristatymas. medžiaga: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kūrybos Dreni Tapybos Naktį Šviesos USB Sandscape LED Stalo Lempa 3D Kraštovaizdžio Judančios Smėlio Meno Namų Puošybai Gimtadienio Dovana

€20.98 - €41.96
( 3d dreni tapybos naktį šviesos usb sandscape led stalo lempa kūrybos dviračių astronautas kraštovaizdžio judančios smėlio meno namų puošybai gimtadienio dovana techniniai duomenys: medžiaga: stiklas+derva+dreni spalva: geltona/mėlyna/violetinė jungiklis: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X Mielas Saldainiai Mini Candy Mašina Burbulas Gumball Balionėlis Monetos Banko Vaikams Žaislų Spalvotų Atsitiktinai,Apie 14,5 X 8.7 Cm

€9.41 - €13.84
( produkto pavadinimas: karšto mini candy mašina produkto svoris: 0.141 kg / vienetas gaminio dydis apie: aukštos 14.5 cm ;skersmuo 8.7 cm spalva: daugiaspalvis atsitiktinis medžiaga: plastikas pakuotės turinys: 2 x candy mašina )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Įkrovimo Mielas Nešiojamą USB Nešiojamas Ventiliatorius Vaiko / Kosmetika / Office / Kelionės

€54.57 - €111.37
( spalva: rožinė, tamsiai žalia, šviesiai žalia maitinimo šaltinis: baterija baterijos: 1 ličio jonų baterijas reikia. (pridedama) baterijos talpa: 300mah svoris: apie 80g kišenės dydžio nešiojamą mini ventiliatorius šis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šiuolaikinės Kimetsu nr. Yaiba Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Meno Tapybos Drobės, Vaikų Kambario, Apdaila, Namų Dekoro Cuadros

€1.69 - €3.38
( produktų funkcija: 1. prekes mes parduodame, yra drobės-dažytos šerdys be rėmų. 2. mes naudojame geriausias mašina, spausdinti ir naudoti riebiai rašalo užtikrinti, kad nuotrauka yra pilnas ir atsparus vandeniui, todėl gali išlaikyti ilgą laiką. 3. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

30x30cm Minkšta, PE Putų 3D Plytų Tapetai Lipni Sienų Lipdukai Žievelės ir Klijuoti Gyvenimo Kambario, Miegamasis Dekoro ir Namų Dekoro

€2.51 - €4.19
( specifikacija produkto tipas: gabalas medžiaga: pe putų programos tipas: lipnios nuimamas tipas: strippable plaunamas: taip dydis: a: 300mm x 300mm [ 11.8 į.x 11.8 į.] dydis b: 350mm x 380mm [ 13.7 į.x 15,0 į.] funkcija nemokamai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

40mm Skullpanda Gatvės Graffiti Serijos Akrilo Žavesio Artlist Doodle Rašysenos Kietas SP Paveikslas, Portretas Cosplay Cricut Gudrų

€109.54 - €182.57
( akrilo lakštai 40mm.storis yra 4 mm. atsitiktinis pristatymo derinį.tipo bus kartojamas. pašalinkite apsauginę plėvelę kailis prieš naudojant. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt Kawaii Mielas Spalvų Sidabrą, Perlų, Kriauklių Butas Atgal Dervos Cabochons Scrapbooking "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Amato Apdailos Accessories

€2.12 - €4.25
( produkto pavadinimas: trimatis shell gaminio dydis: 20 * 22 mm, aukštis 15mm gaminio medžiaga: derva produkto naudojimas: pasidaryk pats mobiliojo telefono apvalkalas, plaukų apdailos medžiagos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Natūralus baltas kristalų aikštėje kvarco akmens energijos akmuo

€5.24 - €5.70
( techniniai duomenys: medžiaga: dydis (apytiksliai 10-30mm svoris (apytiksliai): g/ paketas apima: dėmesio: dydis gali būti šiek tiek netikslūs, nes skirtingų partijų produktų, arba ranka, matavimo, ačiū už )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kūrybos Astronautai Guard Buriavimo Vėjo Varpeliais, Vaikų Gimtadienio Dovanos Sodo Kabinti Vėjo Bell Pakabukas Namų Puošybai

€4.16 - €5.70
( kūrybos astronautai guard buriavimo vėjo varpeliais, vaikų gimtadienio dovanos sodo kabinti vėjo bell pakabukas namų puošybai medžiaga: derva dydis: 33*7.5 cm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Derliaus pramonės stiliaus kaustytomis geležies liustra, palėpėje restoranas, baras, Amerikos kavinė, Interneto kavinė, kūrybinė asmenybė, wh

€294.37
( apie mus 1,mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia kinijos didmeninės rinka.bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto paveikslėlius ar modeliai.aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

30Pcs Spalvinga Šaldytuvas Magnetai Mandala Magnetai Lenta Spintelę Magnetai Biuro ir Virtuvės Šaldytuvas Magnetai, Namų Dekoracijos

€13.68 - €17.11
( 30pcs spalvinga šaldytuvas magnetai mandala magnetai lenta spintelę magnetai biuro ir virtuvės šaldytuvas magnetai, namų dekoracijas, unikalaus dizaino, kiekvienas modelis yra unikalus morcart prekės dėmesys kuriant unikalius šedevrus.šaldytuvas magnetai gali )