0

Meniu

RC-Auto-Lenkerabdeckung RC-Fernbedienungsgriffabdeckung Mit Hoher Reibungskraft

Parduotuvė: Lėlės Ir Jų Priedai
RC-Auto-Lenkerabdeckung RC-Fernbedienungsgriffabdeckung Mit Hoher Reibungskraft

RC-Auto-Lenkerabdeckung RC-Fernbedienungsgriffabdeckung Mit Hoher Reibungskraft

( 0 Atsiliepimai )
€2.24 - €4.23
Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: w3421

Produkto informacija

RC Automobilio Nuotolinio Valdymo Rankena Kempine Padengti Anti Slip Rankena Juosta važiuojant šlapia Danga Padengti RC Automobilių Dalys

1. Sponge Medžiaga: Pagaminti iš premium kempinė, gali veiksmingai sugeria prakaitą, padidina trintį ir išvengti stumdomas, gali būti naudojamas ilgą laiką.

2. Puikus Rezultatus: Tai ranka rankena padengti naudojama jūsų RC nuotolinio valdymo pultas, jo forma nebus pakeisti, laikui bėgant, dėl savo tvirtos funkcija.

3. Patogus ir Šiltas: Ši kempinė padengti leis jums jaustis patogiau, kai jums tvarkyti savo RC, ir saugo jūsų rankas, žiemą šilta.

4. Lengva Įdiegti: veikimo diegimas yra paprastas, tiesiog įdiekite šį rankena padengti tiesiogiai sumažinti smūgiams, dulkėms ir upuść, lengva ir patogu.

5. Dekoratyvinių: Šis nuotolinio valdymo rankena rankena padengti yra labai mielas išvaizdą, kuri gali būti puikus dekoratyvinių elementų jūsų RC automobilių.

Specifikacija: Elemento Tipas: RC Nuotolinio Valdymo Rankena Padengti

Medžiaga: Sponge

Svoris: Apytiksl. 10g/0.4 oz

Rankenos Padengti Dydis: Apytiksl. 92x33x33mm/3.6x1.3x1.3in

Paketų Sąrašo: 1 x Vertus Rato gaubtas

1 x Rankena Padengti

Pastaba: 1. Rankinis matavimas, leidžianti 1 iki 3mm paklaida, ačiū! 2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtumų tarp skirtingų ekranų.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.NĖRA !

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kgtex.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

  • Rekomenduojame Amžius - 12+y
  • Medžiaga - Vinilo
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

27CM BJD lėlės ne turi padaryti iki

€70.17 - €85.58
( bjd lėlės, dydis 27cm aukščio.į kainą įeina bodyand vadovas kaklo perimetras -6.8 cmbust -12.5 cmwaist -13 cmhip -14.5 cmwrist apskritimo -3.6 cmthe dešinėje plotis -2.3 cmthe kairėje plotis -2.3 cmankle apskritimo 5 cmknee ilgis -6 cmshoulder prie )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

bendras kūno Nuogas blyth Lėlės, žalia plaukų azone kūno Gamyklos lėlės

€44.92 - €54.77
( nuogas veiksmų skaičius, lėlės,mes tik parduoti nuogas lėlės,ne drabužių,jei jums reikia drabužių ,galite pasirinkti mūsų interneto svetainėje dydis 30cm,akis gali pakeisti 4 spalvų.mes turime daug įvairių stilių, galite pasirinkti, jūs galite )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 VNT 1/12 Doll House Scenos Rekvizitą Miniatiūriniai Retro Romos Laikrodis Pakabukas Laikrodis Žaisti Namuose Priedai

€8.43 - €11.09
( nekilnojamojo patinka dizainas, puikus kūrinys. taikoma 1/12 miniatiūriniai lėlių ar lėlių kolekcija. išskirtinį kolekcijos lėlės, puikus papildymas bet tradicinės lėlės namas, puikus pridedant gyvenimo atmosferą savo lėlių namelis. įdėkite )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Medvilnės Lėlės Kostiumas Vietoje Dress-up Lėlės Žmonių Pavidalo Lėlės Priedai Lėlės Drabužiai Suknelė 20cm Nr. Atributas Plika DollDIY

€57.06
( lėlė, kuri gali būti pasidaryk pats , kad rūbai ir įvairūs kostiumai lėlė sau galite užsisakyti atskirai arba pasirinkti vieną rinkinį jei jūs nesuprantate, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujovė Modeliavimo Langas vientisos Spalvos Lango Modelis 4-plokštės Dizaino Apdailos Fotografijos Rekvizitai Lango Modelis

€1.54 - €2.45
( naujovė modeliavimo langas vientisos spalvos lango modelis 4-plokštės dizaino apdailos fotografijos rekvizitai lango modelis techniniai duomenys: tai yra gražus lėlių apdaila, nes tai miniatiūriniai langas yra suprojektuoti su paprastais 4-plokštės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1:12 Lėlių Modeliavimas Kapojimo Įrankių Remonto Įrankis Pamatė, Sodo Dekoravimo, Mini Kultivatorius Elf Prop

€2.74 - €3.42
( 100% brand new ir aukštos kokybės ! puikus miniatiūrinės nustatyti jūsų elf, apsimesti žaisti, veiklos, skirtos lėlės, traukinio kaimų, miniatiūrinių miestų, kalėdų dekoro. pastaba: 1. prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BJD doll drabužius 1/3 1/4 1/6 BJD doll mados nedvejodami rungtynės megztiniai megztinis baltas pilka juoda

€13.00 - €15.86
( ★[pastaba] jis tinka tik jūsų mylimasis, lėlės ir yra netinkama žmonėms vartoti. ★[pastabos] šis produktas yra boutique, ne maža kaina, pk. į pardavimą įeina: 1 vnt cardigan, vieno elemento. dydis: bjd visas dydis, tinka sd, kaip, luts, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1 Pora Ob11 DOD 1/12 Bjd Doll Batai Body9,TGS,YMY,obitsu 11,molly Lėlės PU Odos Batus Lėlės Priedai

€20.72 - €30.03
( atsitiktinis rankų dirbtiniais odos lėlės batai lėlės priedai dydis:tinka 1:12 lėlės,už molly, obitsu 11 holala, tgs, ymy, ddf, 1/12 bjd doll spalva: kaip paveikslėlyje parodyta medžiaga: dirbtiniais odos stilius: apvali & nurodė paketas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BJD Doll 1/6 Daisy Nėrinių Kraštais Maidens Dievo Sijonas Karšto Kūno Aukštos Kokybės Žaislų Dervos Dovana Nuogas Lėlės

€67.33 - €168.32
( pastabos: sudėtinės dalys: nude/nake lėlės, numatytasis akis, 1 poras, magija kempinė 1 vnt, molio funkcijos [papildomas mokestis]: freestyle veido, freestyle kūno gėdijasi, perukas, apranga, avalynė 1. nuogas lėlės: plika, išskyrus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

NPK 55cm full body atgimsta mergina lėlės saskia su dantų boneca bebe menina corpo siliconesoft silikono African American baby

€56.48 - €112.97
( discription lėlės dydis:22inches,56cm svoris: lėlės neto svoris apie 1,5 kg, 2,5 kg medžiagos ir konstrukcijos: viso kūno silikono vinilinė lėlė, minkšta ir tikroviškas, lankstus.lėlė gali būti įdėti į vandenį turėti vonia arba dušas,lėlės yra visiškai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/12 Lėlių Vilnonių Siūlų į Krepšelį Miniatiūriniai už Lėlių Priedai

€1.91 - €3.74
( aprašymas: mielas dizainas: 1/12 lėlių aksesuaras mini megztų vilnonių siūlų medienos krepšelis yra mielas ir realus dizainas, kuris prideda žavinga liesti savo miniatiūrinės scenos. aukštos kokybės medžiaga: miniatiūriniai lėlių vilnonių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BJD doll perukas tinka 1/3 1/4 1/6 dydis mielas ilgi plaukai multi-spalva, garbanotais plaukais 1/3 1/4 1/6 dydis perukas lėlės priedai

€15.40 - €20.54
( tik perukas, nr. kiti priedai dėl įvairių spalvų ekrano poveikį, ten bus spalvos skirtumas kitų spalvų susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

NPK 48CM reborn baby girl viso kūno silikono bebe lėlės reborn Vonios žaislas lėlės 100% vertus, išsami paiting

€54.31 - €96.99
( šis kūdikis yra rankų darbo.amatų rankinių dažymas, odos spalvą: baltieji, odos spalvos, su ranka paiting, lėlės atrodo daugiau pinky&realisticthan įprasta lėlės lėlės dydis : 19inches,48cm svoris: lėlės grynasis svoris-apie 1,1 kg, 2.4 lbs medžiagos ir konstrukcijos: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

NAUJAS Animacijos Triušis Spinta Spinta Lėlės Priedai Barbie Lėlės Mergaičių Žaislas Princesė Miegamojo Baldai

€2.39 - €2.95
( naujas animacijos triušis spinta spinta lėlės priedai babie už lėlės mergaičių žaislas savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės ★labai mielas animacinių filmų personažas ★du dideli stalčiai, spinta. ★mergaičių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/12 Masto Miniatiūriniai Kelių Sluoksnis stalčiuko Lentynoje už Barbies Blyth Baldų Priedai C

€7.40 - €11.94
( 100% nauja ir aukštos kokybės tikroviška dizaino ir puikiai apdailos puikus aksesuaras apdaila puikus aksesuaras 1:6 mastelio ( pastaba tikrąjį dydį) išskirtinį lėlės , puikus papildymas bet doll house spalva:c: balta medžiaga:medinis dydis: 10 x 4cm pakuotės turinys: 1 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

NPK 24inch Jau Dažytos Baigė Lėlės Reborn Bamblys Mergina Sue-Sue 3D Odos Matomas Venų Vertus Įsišaknijusi Plaukų Art Lėlės

€62.19 - €124.38
( tai yra 100% rankų darbo lėlės su ryškus gyvenimo tapybos kūrinys lėlės dydis:24inches ,60cm svoris: neto svoris lėlės yra apie 1,6 kg, 3lbs medžiagos ir konstrukcija:minkšta šluoste, kūno, daug daugiau gyvybės, ir minkštos, labai džiugu, )