0

Meniu

Geometrinė Figūra Raudona Juoda Mėlyna Kieta Abstrakčių Stalo Runner Vestuvių Valgomasis Stalas Padengti Audiniai Placemat Vystymo Namų Virtuvės Dekoras

Parduotuvė: Namų Tekstilės
Geometrinė Figūra Raudona Juoda Mėlyna Kieta Abstrakčių Stalo Runner Vestuvių Valgomasis Stalas Padengti Audiniai Placemat Vystymo Namų Virtuvės Dekoras

Geometrinė Figūra Raudona Juoda Mėlyna Kieta Abstrakčių Stalo Runner Vestuvių Valgomasis Stalas Padengti Audiniai Placemat Vystymo Namų Virtuvės Dekoras

( 0 Atsiliepimai )
€16.78 - €23.97
Kategorijos: Namų Tekstilės
Prekės kodas: w348999

Produkto informacija

Gaminio dydis:

(Pastaba: 33*91cm yra trumpas stalo runner, nes stalo runner " yra stačiakampis, modelis gali ištempti, tai yra normalus reiškinys, prašome suprasti, ačiū!)

Pastaba: stalo runner,stalo motina ir stalo servetėlės yra atskiras, o ne kostiumas Stalo Runner: 33 * 91cm , 33 * 122cm , 33 * 153cm , 33 * 178cm, 33 * 183cm, 33*229cm, 36*183cm, 41*183cm, 46*183cm, 33*274cm, 33*304cm Lentelė motina: 33 x 48cm*4, 33 x 48cm*6 Stalo Servetėlių:50x50cm*4, 50x50cm*6, 50x50cm*8 Pastaba: Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.Dėl šviesos & ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Jei turite kokių nors klausimų,prašome palikti mums žinutę, mes susisieksime su jumis per 24 valandas, labai labai ačiū.mes paramos pritaikytą dizainą.jeigu turite kokių reikia, prašome nedvejodami kreipkitės į mane.

Stalo runner:

Lentelėje Kilimėlis:

Stalo Servetėlės :

Vežimą:

1. Prekybos su užsieniu , todėl jis bus užtrukti ilgai, pristatymo laikas, tipiškas metu turistų iš yra tarp 20-59 dienų.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar ne, pirkti ji.Jei jums reikia greičiau laivybos paslaugų, pavyzdžiui, DHL, ar AVS, prašome susisiekti su mumis.

2. Mes laivas elementą prie jūsų Ali patikrinti adresu, pagal numatytuosius nustatymus.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome jį pakeisti Ali gavimo adresu, PRIEŠ jums mokėti.Ar rašyti savo naują adresą Ali pastaba.Prašome nurodyti savo tikslų adresą, išsamiai ir pavardę; jei galite pateikti savo telefono numerį, jis bus geriau.

Atsiliepimai:

Jei gavote užsakymą, prašome Patvirtina, kad prekės, neapgadinta .Jei prekės yra sugadintos, nereikia pasirašyti įsakymą, Nereikia patvirtina, kad gavo apie alibaba, susisiekite su mumis pirmą kartą.Prašome palikti pranešimą su manimi apie jūsų klausimų ir sugadintas nuotraukos apie mūsų produktus, Mes atsiųsime naują jums.Jei nenorite nauja, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteikiame jums kai grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant į produkto žalą.

Ir, jei esate nepatenkinti su prekės arba pasiklydo pakeliui, ir nori palikti blogų atsiliepimų, ar pradėti ginčų, prašome susisiekti su mumis laiku.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų, jums turėtų pasakyti mums problemų, Todėl galime pataisyti ir padaryti laimingą.

Dėkojame už jūsų paramą, ir mes tikimės suteikti jums geriausią patirtį perkant vėl www.kgtex.lt!

  • Modelio Tipas - Spausdinti
  • Technics - Audiniai
  • CN - Fujian
  • Naudoti - Namuose, Viešbutis
  • Modelio Numeris - stalo runner, lentelėje kilimėlis, stalo servetėlė
  • Medžiaga - 100% Poliesteris
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelis - SPAUSDINTI
  • Prekės KODAS - HZF04990

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pilkai Žalia Stalo Runner Virtuvės Sodybos Stilius Staltiesės, Stačiakampio Padengti Anti-stain Valgomasis Vestuves Namų Puošybai

€2.73 - €5.48
( sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!kokybės pirma, geriausias aptarnavimas.klientai yra mūsų draugai. mes galime suteikti dropshipping ir didmeninė prekyba, rasti didelių paveikslų produktas! sveiki atvykę draugai iš visų gyvenimo sričių, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

BeddingOutlet Pelėda Kilimai Kambarį 3D Spausdinimo Grindų Kilimėlis Paukščių neslidus Miegamojo Plotas Kilimas Gydytojas Tapete Infantil 122x183cm

€26.21 - €34.94
( pakavimo sąrašas: 1* didelis kilimėlis stilius: mados savybės: minkštas ir patogus, n-slip, sugeriančia medžiaga: poliesteris dydis: 91x152cm (36x60 colių), 122x183cm (48x72inch) svoris: 760g-2000g pakcage: 1 vnt/pvc maišelį funkcija: energingas tapybos, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Švenčių Užvalkalai Gyvenamasis Kambarys Sofos, Miegamojo Apdailos Pagalvių Užvalkalai

€15.98 - €31.96
( švenčių užvalkalai gyvenamasis kambarys sofos, miegamojo apdailos pagalvių užvalkalai savybės: aukščiausios kokybės medžiagos: šių pagalvių užvalkalai yra pagaminti iš labai patogus ir patvarus lino medžiaga.jie išnyks, ir amžius, ir yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Bohemijos geometrinis spausdintą modelio sofos pagalvėlė padengti užvalkalas namų puošybai šalies automobilių patalynė

€24.64 - €34.23
( sveiki atvykę į mano parduotuvę! householdwholesale & global parduoti gamyklos kaina & nemokamas pristatymas kiekvieną savaitę naujas atvykimo įkelti mėgaukitės jums apsipirkimo metu. pastaba: šis produktas yra vienpusis modelis. produktas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Custom Giliai Kišenėje Lapas Nustatyti iš Nuotraukos, Asmeninės Lapas Rinkinį, Pritaikytą "PASIDARYK pats" Įrengtas 1 Lapas, 1 Plokščioji Lapo, 2 pagalvių Užvalkalai

€221.07 - €442.15
( jei norite gauti daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta. jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Phechion 3D Atspausdintas Magia Įrašyti Pagalves Pagalvės Dangtelis Aikštėje Užtrauktukas Pagalvę C138

€5.42 - €5.71
( produkto sudėtyje nėra pagalvė, vidinis! produkto pavadinimas: užvalkalas dydis: 35x45cm, 45x45cm, 50x50cm, 40x60cm pakuotė: 1pc pagalvę padengti medžiaga: poliesteris, super minkštas audinys dizainas: individualizuotas apdorojimas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kietas Užvalkalas Velykų Užvalkalai Gyvenamasis Kambarys Sofos, Miegamojo Dekoravimo, Užvalkalai 14x19 Bamblys Užvalkalas

€7.74
( velykų užvalkalai gyvenamasis kambarys sofos, miegamojo apdailos pagalvių užvalkalai savybės: mūsų stilingas, aukštos kokybės užvalkalai yra puikus velykų dekoro į kambarį ir yra lengvai koordinuoti su kitų velykų dekoratyvines pagalvės ar švenčių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Meme, neslidžia Słomianka Virtuvės Kilimėlis Kyojuro Rengoku Juokinga HA HA HA, Prieškambario Kilimų Sveiki Kilimas Dekoratyvinis Patalpų

€29.20 - €71.21
( sveiki, jei turite kokių klausimų ar ypatingų pageidavimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus . mes paramos išskirtinis ženklinimas , todėl jūs galite išsiųsti mums savo mėgstamą modelį ir jūsų kilimėliai pritaikytas jumis! dydis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mielas Lokys Lėlių Kalėdų Dovana Spausdinti Kilimų Kūrybos Dekoras Vaikų Miegamąjį Kambarį Namo Apdaila Grindų Kilimėliai Alfombra

€5.21 - €13.01
( sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visiems mūsų draugams. produkto informacija: 1. medžiaga: poliesterio pluošto paviršiaus, kempine tarpsluoksnio 2. dydis: 40x60cm 50x80cm 40x120cm 80x120cm 100x150cm 120x160cm 140x200cm 3. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lėtai Siela Balta Mėlyna Milteliai Palieka Medvilniniai Siuvinėjimo Užuolaidos, Užuolaidų Sielovados Tiulio Už Kambarį, Virtuvę, Miegamąjį Ir Žaliuzės

€8.90 - €13.69
( [xlmodel]-[foto]-[0000] nuotraukos sąrašą [xlmodel]-[custom]-[35432] patarimai mokėjimo visi pagrindiniai banko kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo.atsiliepimų prisijungti prie mano www.kgtex.lt.patvirtinti, kad gavo jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas Šeniliniai Dryžuotas Kavos Spalva Blackout Užuolaidos Paprastas ir Modernus Apdailos užuolaidos Užuolaidos Gyvenimo valgomajame, Miegamajame

€8.32 - €12.43
( patarimai: pakuotė: 1 vnt x užuolaidų arba 1 vnt x tiulio 1.kaina už 1 vnt užuolaidų ar tiulio.užuolaidų ir tiulis yra parduodami atskirai. (neįtraukta:kutas/bakų tvirtinimo/granules. ) 2.dydis:w--reiškia, plotis, l--reiškia ilgio. 3.užuolaidų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kareivis "Spragtukas" Minkštos Vilnos Mesti Antklodę, Šiltas ir Jaukus Visiems Sezonams Nežiūriu Mikropluošto Antklodė už Sofos, Sofa-Lova 40"x30"

€99.53 - €101.56
( premium mikropluošto atrankos ------ 100% mikropluošto poliesteris, gauti jaukus ir šiltas su šiuo itin minkšti ir purūs kailio antklode, ir lengvų, tačiau pakankamai tvirtos, kad suteikti jums ilgalaikį naudojimą. antklodė dydis ------ prieinami 4 dydžių: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Privatumo Apsauga, Baudos Kūrinys 100x250cm Troba Lazdele Lango Užuolaidos, Užuolaidų, Namų Dekoro

€5.37 - €11.94
( privatumo apsauga, baudos kūrinys 100x250cm troba lazdele lango užuolaidos, užuolaidų, namų dekoro techniniai duomenys: su vientisos spalvos dizainas, užuolaidų, labai elegantiškas ir paprastas, lengva įdiegti, skalbiasi ir neblunka nuo plovimo; jis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dakimakura Anime HMS Didonė (Azur Lane) Užvalkalas dvipusis Spausdinimas Kūno Hugging Namų Patalynės, Pagalvių Padengti Atveju Dropshipping

€18.25 - €28.52
( esame profesionalų pagalvę gamintojas su dešimtimis tūkstančių nuotrauką bibliotekos.galite siųsti savo mėgstamą animacija vardai.mes teikiame nuotraukų, galite pasirinkti!visada yra nuotrauka jums patinka.nepraleiskite ji, jei jums patinka!mes taip pat remiame )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

45 * 45CM blogos Akies Juoda Meno Pagalvėlė Padengti Pagalvę Padengti Namų Gyvenamasis Kambarys Sofos, Automobilių Apdailos Mesti Pagalvę Padengti

€21.13 - €31.06
( sveiki atvykę į mano parduotuvę! householdwholesale & global parduoti gamyklos kaina & nemokamas pristatymas kiekvieną savaitę naujas atvykimo įkelti mėgaukitės jums apsipirkimo metu. pastaba: šis produktas yra vienpusis modelis. produktas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

American vintage tamsiai žalios spalvos aksomo užuolaidos gyvenimo kambario, miegamasis Europos užgesimo kratinys skyriuje High-end su tekstūra

€8.32 - €12.43
( patarimai: pakuotė: 1 vnt x užuolaidų arba 1 vnt x tiulio 1.kaina už 1 vnt užuolaidų ar tiulio.užuolaidų ir tiulis yra parduodami atskirai. (neįtraukta:kutas/bakų tvirtinimo/granules. ) 2.dydis:w--reiškia, plotis, l--reiškia ilgio. (nemokamai )