0

Meniu

Kuprinė Kepurėms Stovai Įrašą Greitai, Apkabos, Mount 360 Pasukimo už GoPro 2 3+ 4 Sesija

Parduotuvė: Camera & Photo
Kuprinė Kepurėms Stovai Įrašą Greitai, Apkabos, Mount 360 Pasukimo už GoPro 2 3+ 4 Sesija

Kuprinė Kepurėms Stovai Įrašą Greitai, Apkabos, Mount 360 Pasukimo už GoPro 2 3+ 4 Sesija

( 0 Atsiliepimai )
€6.60 - €7.95
Kategorijos: Camera & Photo
Prekės kodas: w352972

Produkto informacija

Aprašymas:

360 laipsnių sukimosi kryptį ir fotoaparato stovas kampą galima reguliuoti pagal jūsų poreikius.

Greitai įrašo ir pašalinti juosmens diržas, krepšys, saugos diržai, kepurės ir kita vieta, lengvas ir tvirtas būdas

Tinka gopro 2 3 3+ 4 ir " sony action cam HDR-AS100v AS30V AEE Gaminio Specifikacijos

Gaminio Matmenys: 4.1 x 3 x 2 cm

Prekės Svoris: 2.4 uncijos

Pristatymo Svoris: 2.4 uncijos

Apie Laivybos:

1. Laivas, kurį Kinija Paštu .paprastai reikia apie 10-25 darbo dienų.

2. Mes laivas visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO adresą.Visi daiktai bus surengtas pristatymas per vieną darbo dieną nuo mokėjimo muitinėje.

3. Laivas " Standard Flat Rate Shipping Service,įprastomis aplinkybėmis .Daugeliu atvejų, tarptautinės pristatymas trunka maždaug 10-25 darbo dienas(beveik 1 mėnesio).Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Speciali Pastaba:

Ten gali būti kai kurių spalvų skirtumus tarp realios prekės ir nuotraukos, dėl šviesos ir ekrane.Prašome suprasti.Ačiū!

Apie Returens:

Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 14 dienų nuo gavimo.Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.

Susisiekite Su Mumis:

1. Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis el. paštu/TradeManager.Atsakyti per 24 valandos(Darbo laikas nuo pirmadienio iki sekmadienio).

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų pašarų atgal yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti p o s i tus pašarų atgal į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Aš?ll palikti p o s itive pašarų atgal jums per.Ir jei nesate patenkinti su elementą, kai jūs jį gauti, tada pls don?t worry, jūs pls susisiekti su manimi, prieš išvykstant pašarų atgal, ir aš?ll suteikti jums priimtinus sprendimus.

Ačiū Už ieškote!

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Aliuminio
  • Prekės Pavadinimas - BaiTang
  • Modelio Numeris - Naujas
  • Pakuotė - Taip

Žymos: Montavimo Klipas, tvirtinimo gnybtas, mount gopro

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Už DJI Mavic Mini SE lagaminas Saugojimo Krepšys DJI Mavic mini se Portable pakuotės Dėžutė Drone Priedai

€14.26 - €19.80
( už dji mavic mini se lagaminas saugojimo krepšys dji mavic mini se portable pakuotės dėžutė drone priedai funkcija: 1. tiksliojo liejimo ir visapusišką apsaugą mavic mini se 2. atsparus smūgiams ir įbrėžimams atspari, švelniai rūpinasi jūsų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Besiūliai Fotografijos Backdrops Shabby Chic Turkis Mamask Naujagimio Nuotraukos, Foto Tapetai Studija Rekvizitai CA261

€18.27 - €22.83
( modname=ckeditor 7x5ft abstrakčiai skirtingų pigmentų fonas pictue meno foto studija fonas fotografijai sienos poliesteris, jei fonas yra purvinas, jūs galite mesti jį į skalbimo mašiną.storas,patvarus, ryškios spalvos, be siūlės.gali būti naudojamas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakeitimo Galvos Optinis Pick-Up " Objektyvas Su Apkaba, Skirta KSS-210A Player

€13.37 - €21.57
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! band )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Velenas Sukasi LCD Flex Kabelis Fuji už Fujifilm X-T20 XT20 Skaitmeninio Fotoaparato Remontas Dalis

€31.94
( produkto informacija: 1).kokybės kontrolė: kiekvienas dalys išbandyti su specialiomis priemonėmis, ar pagrindinės plokštės prieš pristatant užtikrinti darbo. 2).įpakavimas: visi mobiliųjų telefonų atsarginės dalys, supakuoti anti-static maišeliai, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

(2vnt/lot) A108695 A108695-01 Noritsu Juoda sandūrų juosta kino Ilgai:50m x Plotis:2,5 cm Aukštos Kokybės viena

€18.26
( (2vnt/lot) a108695 a108695-01 noritsu juoda sandūrų juosta kino ilgai:50m x plotis:2,5 cm aukštos kokybės viena bet klausimas ar reikia daugiau dalių, tai mašina,pls susisiekti su mumis. suki chen mob/whatsapp:+86-18923668288 skype:kanuo.vn.suki )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2021 Baterija Pusėje Padengti GoPro Hero 9 Dulkėms Baterijos Durų Būsto Atveju Dangtis GoPro Hero 9 Fotoaparato Priedai

€2.27 - €3.24
( 2021 baterija pusėje padengti gopro hero 9 dulkėms baterijos durų būsto atveju dangtis gopro hero 9 fotoaparato priedai žanras: naudojimo bateriją, durų: naudoti apmokestinimo gopro 9 be išimdami bateriją, duris.silikono objektyvo dangtelis gali suteikti didžiausią )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

GAQOU 1/4" Trikojo stovo Adapteris Gopro Hero 7 6 5 Sesijos mi Yi 4K SJCAM SJ4000 Eken H9 Veiksmų Fotoaparato Priedai

€1.94 - €2.42
( funkcija: su šia 1/4 colių varžtą galite lengvai prijunkite savo fotoaparatą prie daugelio fotoaparato priedai į rinką, kaip bycicle rankena bar mount(tiesiogiai), galvos dirželis(tiesiogiai),krūtinės diržas(sagtis ir j-hook mount reikia), kai riešo ar rankos mount )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Blackmagic Design ATEM Mini Ekstremalių ISO ATEM Mini pro Televizijos Studija HD8 ISO Live Stream Switcher Multi-peržiūra ir Įrašymas

€463.28 - €586.44
( atem televizijos studija hd8 ir hd8 iso priimant kai bandė-ir-tiesa protokolai iš atem televizijos studija pro, modeliai, funkcija didesnės, platesnės sąsajos, o likusius nešiojamų ir lengvas.atnaujinta skydelis ir t-bar fader leisti daugiau vietos tarp mygtuką )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mehofond Fotografijos Fonas Super Cityscape Miesto Gpgb Berniukai 1 Gimtadienio Tortas Sutriuškinti Portretas Dekoro Fonas Foto Studija

€5.53 - €9.70
( medžiagos aprašymas vinilas:gana plonas, šviesesnė spalva, tinka vienu metu naudoti, negali būti išplauti, gali būti išlyginti iš nugaros, esant žemai temperatūrai, tinka naudoti patalpų viduje.poliesterio:spalva yra sąlyginai tamsi medžiaga, yra gana )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1x Aikštėje Spalva Objektyvas, Filtras, Insta360 VIENAS R 4K, 1 Leidimas colių Objektyvas Vandeniui Korpusas Nardymo Atveju Veiksmų Fotoaparato Priedai

€3.98 - €5.24
( daugiau nei 10 vienetų pritaikoma logotipas mes esame tiesioginiai gamyklos ( geriausia kaina, aukšta kokybė, puikus aptarnavimas) feichao 1x aikštėje spalva objektyvas, filtras, insta360 vienas r 4k, 1 leidimas colių objektyvas vandeniui korpusas nardymo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Remontas, Dalys Nikon D3S CCD CMOS Vaizdo Jutiklio Matricoje Vienetas

€324.12 - €341.18
( gamintojas: dėl nikon produkto modelis: d3s dalys pavadinimas: ccd cmos vaizdo jutiklis būklė: naudotas remontas, dalys nikon d3s ccd cmos vaizdo jutiklio matricoje vienetas gerbiami pirkėjas: sveiki atvykę į taolin skaitmeninės )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Agras Atsarginės Dalys Galinis Korpuso Apatinės Valdybos DJI T30 Augalų Apsaugos Drone Priedai

€17.35
( esate labai laukiami susisiekti su mumis dėl daugiau reikmenys, ką jūs darote ne taip ieškojau mūsų parduotuvėje.ten bus vip nuolaidos nuolatiniams klientams. mes esame viena iš didžiausių & top-rated drone tiekėjo d.mes galime pasiūlyti visų reikmenys )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

VMI se X8 2022 V2 3-ašis Gimbal 4K HD Kamera Drone Wifi GPS Drone RC Sraigtasparnis sandėlyje

€3 649.29 - €4 678.58
( vmi x8se 2022 4k hd kamera drone 3-ašis gimbal quadcopter 10km nuotolinio valdymo wifi gps drone 35mins 2022 v1/2022 v2 garsiakalbis )