0

Meniu

Vairo Valtis Marine Portlight Langas, Vidaus Atidarymo UV Atsparūs Vandeniui Ovalo Formos Valtis Portlight Langą

Parduotuvė: Kitų Transporto Priemonių Dalys Ir Priedai
Vairo Valtis Marine Portlight Langas, Vidaus Atidarymo UV Atsparūs Vandeniui Ovalo Formos Valtis Portlight Langą

Vairo Valtis Marine Portlight Langas, Vidaus Atidarymo UV Atsparūs Vandeniui Ovalo Formos Valtis Portlight Langą

( 0 Atsiliepimai )
€110.33 - €167.18
Prekės kodas: w3752

Produkto informacija

Jūrų Portlight Langas, Vidaus Atidarymo UV Atsparūs Vandeniui Ovalo Formos Valtis Portlight Langą Jachta

Savybės: 1. AKRILO STIKLO: Valčių portlight langas yra pagaminti iš akrilo stiklo, kuris yra anti aging, anti-UV, anti korozija, stabdžių deformacijos ir stabdžių pageltimas, ilgalaikis.

2. OVALO formos DIZAINAS: Jūrų portlight langas yra suprojektuoti su ovalo formos akių forma leis daugiau šviesos patekti į saloną, ir padidinti ryškumą salono.

3. Sandariai uždaryti IR VANDENIUI: Jūrų dureles langas yra visiškai sandarus ir atsparus vandeniui, su fiksavimo fiksuota rankena, su vabzdžių ekrano ir rėmo.

4. ATIDARO, BET kokiu KAMPU: Valčių portlight langą galima atidaryti bet kokiu kampu nuo 0-180 laipsnių, leidžia jums mėgautis kraštovaizdžiu, pakeliui.

5. TAIKYMO SRITIS: Atidarymo valtis portlight langas gali būti naudojamas vėdinimo langas, tinka mažųjų laivelių, jachtų, laivų ir RV.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Jūrų Portlight Langą

Medžiaga: Aliuminio Lydinys, ABS, Akrilo

Iliuminatorių Dydis: Apytiksl. 470x210mm / 18.5x8.3in

Montavimo Angos Dydis: Apytiksl. 405x150mm / 15.9x5.9in

Tinka montuoti Storis: 10-40mm /0.4-1.6 Sienelės Storis

Naudojimas: Skaidrus Langas Gali Padidinti Ryškumą, Salono, Gali Būti Naudojamas Vėdinimo Langas, Visiškai Sandarus Ir Atsparus Vandeniui, Su Fiksavimo Fiksuota Rankena

Tinka: Gera Valtis, Jachta, Laivas, Ir RV

Diegimo Instrukcijos: Į Langą, Į Vidų Atidarymo Tipas, Fiksuotas Rėmas Yra Įdiegta Ne Salono, Stiklo Paviršius Yra Vidinis Paviršius Salono

Paketų Sąrašo: 1 x Jūrų Portlight Langą

1 x Montavimo Rėmas

Pastaba: 1.Prašome leisti kai kurias klaidas, dėl rankinis matavimas. 2.Įrenginys yra šiek tiek sunkiau, rekomenduojama rasti profesionalių inžinierių padėti montavimas.

Apie mokėjimą:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.kgtex.lt yra tvarkomi Alipay.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. Tarnavimo LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.NĖRA !

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kgtex.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Feature5 - Jachta Priedai
  • Medžiaga - Aliuminio, Aliuminio Lydinys+ ABS+ Akrilas
  • Feature1 - Valtis Portlight Langą
  • Dydis - Marine Portlight Window
  • Feature4 - Atidarymo Valtis Portlight Langą
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Feature3 - Valtis Portlight Langą
  • Feature2 - Jūrų Iliuminatorių Langą

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Saulės skydelį Šviesos Žibintas Gabaritinis Viršutinis Šviesos IVECO Stralis KAIP 2013 Stralis AT/Trakker AD 2013 5801546522 RH

€10.81 - €21.62
( funkcijos: 1.pagerina pripažinimo laipsnis jūsų automobilį ir užtikrina saugumą vairuojant. 2.ilgesnis gyvenimas led gyvenime,minimalus išlaikymo išlaidų. 3.pagerina viso kietas išvaizdą jūsų automobiliui. 4.naudojant ryškus led šviesos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Išleidimo kaištį LED Šviesos IP68 Vandeniui 1/2in Sriegis 840LM Povandeninis Žibintas Universalus Jachta Laivų Priedai

€17.24 - €24.99
( 1) mes priimame alipay , vakarų sąjunga, tt.visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo. \ 2) mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kuro Siurblys YAMAHA F4 F5 F6 Pastumtas 4HP 5HP 6HP su pakabinamu Varikliu 6BX-24410-00 67D-24410-01/02/03

€13.25 - €20.70
( būklė: 100% visiškai naujas elemento tipas: su pakabinamu varikliu kuro siurblys modelis: 4 taktų f4 f5 f6 konstrukcijos: diafragmos tipas galia: f4 f5 f6 insultas: 4 įmontuoti: už yamaha seapro parsun hidea yamabisi su )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4pcs 98mm Nailono Jachta Valtis Baidarių Jūrų Laivu Trinkelės Su Varžtais

€3.26 - €5.94
( aprašymas: aukštos kokybės nailono medžiagos,labai patvarus ir ekologiškas. tinka valtis jūrų lyno kaklaraištis. stiprus atsparumas korozijai ir ilgaamžiai sūraus aplinkybė. šios trinkelės taip pat gali tarnauti kaip universalus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

T Formos Vyriai 316 Nerūdijančio Plieno Valtis, Vyrių Varžtus Priedai

€3.07 - €4.51
( aprašymas: 【valtis, vyrių】6 skyles, vyrių, t formos dizaino, leidžia lengvai atidaryti ir uždaryti 【316 nerūdijančio plieno】t tipo lankstas yra pagamintas iš aukštos kokybės 316 nerūdijančio plieno medžiagos, patvarus, heavy duty 【taikymo】daugiafunkcinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

YK9 Lydinio Droselio Kontrolės Valtis

€135.72 - €193.87
( aprašymas: leidžia lengvai ir saugiai perkelia užkertant kelią atsitiktinio ausies dalyvavimas išskyrus atvejus, kai variklis veikia tuščiąja eiga. detents už pirmyn /neutrali/atgal, sklendės ir svirties rankena. pagamintas iš cinko lydinio, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šakinis krautuvas kelių-taip vožtuvas CDB2F15XFA0 kelių-taip, atbulinės eigos valdymo vožtuvas, tinka Jianghuai Jixinxiang šakinis Krautuvas

€710.47 - €973.26
( sveiki atvykę į mūsų parduotuvę mes turime savų gamykla gamina dalys, todėl kaina yra pigūs, ir kokybė yra gera, prašome nedvejodami pirkti. jei norite didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums ideali kaina. šakinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Valtis su pakabinamu Sraigto Balta 10 Spline Dantis 3 Geležtės Yamaha 20-30HP 664-45947-01-EL Aliuminio lydinio 9 7/8 x 11 1/4

€49.06 - €81.76
( pakuotė: 1 x išorėje už sraigto yamaha 20-30hp 664-45947-01-el techniniai duomenys: medžiaga: aliuminio lydinys spalva: balta pikis: 11 1/4 rotacija: r menčių skaičius: 3 skaičius spline dantų: 10 skersmuo: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

316 Nerūdijančio Plieno 1.5" 38mm Denio Užpildu Užpildyti KURO DUJŲ DYZELINAS VANDUO, ATLIEKOS, Keyless Bžūp Jūrų Aparatūros Valtis Jachta Priedai

€12.80 - €25.09
( modname=ckeditor savybė pagamintas iš jūros klasė 316 nerūdijančio plieno, labai kieta ir atspari korozijai komplektuojamas su nerūdijančio plieno išlaikyti grandinę, siekiant išvengti prarasti arba misplacing bžūp su ištraukti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žarna Denio bako Dangtelio 38mm 1-1/2 Colių Valtis

€14.19 - €18.92
( aprašymas: tiktų 38mm (1 1/2 ) žarnai tipas: valčių denio užpildas su keyless pagamintas iš nerūdijančio plieno 316 didžiausią atsparumą korozijai bei patvarumą ir jūrinės aplinkos tinka laivai, jūrų pėstininkas, jachtų, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Triumo Siurblio Montavimo Komplektas Profesinės Pakeitimas Lengvas Montavimas Aksesuaras 6ft Jūrų Triumo Siurblio Žarna Montavimo Komplektas

€7.14 - €13.22
( aprašymas: triumo siurblio montavimo komplektas: įskaitant drenažo uostą: 1-1/8 colių (29mm), dumples: 6 pėdų (182cm), žarnos pakaba: nerūdijančio plieno amerikos žarnos apkaba 18-32mm. medžiaga: 6ft jūrų triumo siurblio žarna montavimo rinkinys )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Auto Pakeitimas LCD Ekranas Tachometras, sunkvežimių Naujos

€24.66 - €44.85
( aprašymas: auto pakeitimas lcd ekranas lcd ekranas, sunkvežimių vdo tarptautinės vdo vilkikas valtys. ekranas:lcd ekranas,lengva įdiegti. dydis:apytiksl.64mm/2.52 colių komplektą sudaro: 1 gabalas lcd ekranas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Valtis Trinkelės 316 Nerūdijančio Plieno, Profesionalūs, su 4 Varžtais Švartavimo Priedai Jūros lygio Jachta Laivų Baidarės

€2.80 - €5.60
( aprašymas: 【valčių prieplauka trinkelės】: sunkiųjų atidaryti bazę denio trinkelės, naudojamos dokas linija, švartavimo ir kt. 【tvirtos medžiagos】: valtis trinkelės yra pagamintas iš aukštos kokybės 316 nerūdijančio plieno medžiagos, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10VNT Suspaudimo Spyna Flush Svirties Užraktu Užraktas Jūrų Automobilių RV Durų Vertus Užraktas Reguliuojamas Peties Skląsčiai Storis:1-5mm

€36.33 - €59.56
( [aukštos kokybės medžiaga]: suspaudimo spynos yra pagamintos iš metalo, medžiagos, kuri yra stipri ir patvari ir nėra lengva rūdžių. [taikymo scenarijų]: suspaudimo skląsčiai yra plačiai naudojami elektros šachtose ir kupė laivų ir jachtų, jie gali būti naudojami )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Specialios akytos kabinti klijai I33T lenktynių automobilių modifikacijos

€10.27
( šis produktas tinka tvirtinimo išmetimo vamzdžio kablys, pagamintas iš silikono, kuris gali išspręsti išmetimo vamzdžio dar stipriau, nei įprasta, kėlimo antgaliai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

12Pack Nerūdijančio Plieno Baidarių Kelio Mount pensinis Žiedu Geležinkelių Aksesuaras Baidarių Kanojų

€15.06 - €22.82
( 12 pak baidarių kelio rail mount pensinis žiedu baidarių montavimo įranga, skirta dauguma kelio sistema, laivų, plaukti baidare. gera turėti aušintuvas, žvejybos tiekėjas virvelę/net, irklas pavadėlio ar kitų baidarių priedai prie kelio. nereikia )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

YS Nauji WRA-101 Automatinė Purškimo Pistoletas, Naudojamų Su Robotais, Reciprocator Purškimo Pistoletas, Automobilių Dažai Pneumatinio Purškimo Priemonė, Geros Kokybės

€3 053.29
( jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su whatsapp: +8618874778827 susisiekite su mumis produkto parametrai modelis wra-101 pašarų rūšis slėgio skysčių tūta tūta (mm) 0.8, 1.0, 1.3, 1.5 ir 1.8 taikomas oro bžūp modelis e2p, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

CDI Uždegimo Ritė Jautrus 63V 85540 01 Stipri Galia Aukšto Tikslumo Išorėje 2 4 Taktų

€13.73 - €24.96
( cdi uždegimo ritė 63v 85540 00 jautrus didelės galios cdi mazgas tinka išorėje 9.9‑15hp 2 4 taktų 1. įmontuoti: cdi mazgas tinka naudoti išorėje 9.9‑15hp 2 4 taktų, tinka 15elhu elektros 1 1996, tinka 15elru elektros 1 1996, tinka 15eshu elektros 1 1996. 2. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujas 4PCS Karbiuratorių, Atsuktuvas Reguliuoti Reguliavimas Priemonė Stihl Husqvarna Ryobi Homelite Zama Walbro Poulan Pjūklą Žoliapjovės

€14.82
( aprašymas naujas 4pcs karbiuratorių, atsuktuvas reguliuoti reguliavimas priemonė stihl husqvarna ryobi homelite zama walbro poulan pjūklą žoliapjovės pristatymas: dauguma užsakymų laivas per 1-2 darbo dienas per e-paketinio,ems arba dhl ar fedex. fedex )