0

Meniu

5 Spalvų Teleskopo Objektyvo Filtras 1.25 colio / 31.7 mm Teleskopo Okuliaro Lęšio Spalvos, Filtras, Mėnulis Ūkas Planetos Saulės

Parduotuvė: Kempingas & Žygiai
5 Spalvų Teleskopo Objektyvo Filtras 1.25 colio / 31.7 mm Teleskopo Okuliaro Lęšio Spalvos, Filtras, Mėnulis Ūkas Planetos Saulės

5 Spalvų Teleskopo Objektyvo Filtras 1.25 colio / 31.7 mm Teleskopo Okuliaro Lęšio Spalvos, Filtras, Mėnulis Ūkas Planetos Saulės

( 0 Atsiliepimai )
€11.13 - €15.91
Kategorijos: Kempingas & Žygiai
Prekės kodas: w4611

Produkto informacija

1.25"/31.7 mm Teleskopo Okuliaro Lęšio Spalvos, Filtras, Mėnulis Ūkas Planetos Saulės

Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Ji c omes su bendra standartinė colio sriegiu, tinka daugumai teleskopų.Lengva įdiegti ir naudoti, geras pasirinkimas už jus.

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir optinių stiklo, šis produktas yra tvirtas ir patvarus.Ji gali sumažinti akių nuovargį ir pagerinti kontrastą ir paviršiaus detales planetos.Ateina su bendra standartinė colio sriegiu, tinka daugumai teleskopų.Tinka patobulintas nuomonę, Mėnulis, Jupiteris, Marsas, Saturnas, žvaigždžių grupės, ūkas, gilus dangus, ir tt. ( Raudona/Geltona/Mėlyna/Žalia ūkas filtrai negali būti naudojamos stebėti saulės. ) Lengva įdiegti ir naudoti, didelis pasirinkimas astronominis teleskopas mėgėjams.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Teleskopo Objektyvo Filtras

Medžiaga: Optinis Stiklas + Aliuminio Lydinio

Spalva: Raudona/Geltona/Mėlyna/Žalia/Juoda

Pralaidumas: 83%

Siūlai: Colių Sriegis (Bauda Siūlus) Dydis: Apytiksl. 31.7 mm / 1.25 colio

Svoris: Apytiksl. 46g / 1.6 oz

Paketų Sąrašo:

5 * Teleskopo Objektyvo Filtras

Pastaba:

1. Juoda filtras yra naudojamas kaip saulės filtras.Nereikia naudoti jį, kai saulė yra ypač stipri.

2. Raudona/Geltona/Mėlyna/Žalia ūkas filtrai negali būti naudojamos stebėti saulės.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kgtex.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

  • Sriegis - colio sriegiu
  • Feature1 - Objektyvo Filtras
  • Tikslas Objektyvo Skersmuo - - -
  • Svoris - Approx. 46g
  • Okuliaro skersmuo - - -
  • Didinimas - - -
  • Modelio Numeris - Teleskopo Objektyvo Filtras
  • Feature4 - Objektyvo Spalvų Filtras
  • Feature3 - Okuliaro Lęšio Spalvų Filtras
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Laukas - - -
  • Feature5 - Teleskopo Objektyvo Filtras
  • Dydis - Approx. 31.7mm
  • Tipas - Monokuliariniai
  • Feature2 - Okuliaro Lęšio Filtras
  • Medžiaga - Plastikiniai

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektros Šildymo Vest Šildomos Žemyn Striukė Vyras Šildomos Liemenė Vyrams, Moterims, usb Šildomos Striukė Vyrams Šildomas Kūnas Šiltesnis Drabužių Veste 발열조끼

€22.27 - €31.81
( žiemos lauko vyrų elektra šildomas striukė usb šildymo vest žiemos šiluminis drabužių, plunksnų kempingas, žygiai šiltas medžioklės striukė dydis, cm krūtinė ilgis pečių s 102 63 42.5 m 106 65 44 l 110 67 45.5 xl 114 69 47 xxl 118 71 48.5 xxxl 122 73 50 4xl 126 75 51.5 5xl 130 77 53 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Automobilių Sėdynės Krepšys Lauko Greitosios Medicinos Laikymo Paketas, Auto Organizatorius Automobilio Sėdynės Atlošo Krepšį Kempingas Medžioklės Molle Kariuomenės Taktinių Kišenėje

€11.00 - €20.00
( pavadinimas: molle automobilio galinės sėdynės padengti organizatorius dydis: 55*37cm svoris: 324 g savybės ir specifikacijos: - nauja ir aukštos kokybės -molle yra skirtas pritvirtinti prie kitų molles, pvz., kovoti su liemenės, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojamas Kišenėje Klubo Kolbą Alkoholinius Gėrimus Iš Nerūdijančio Plieno Viskio Puodą Alkoholio Klubo Kolbą Vyrams Lauko Stovyklavimo Įranga

€7.23
( nešiojamas kišenėje klubo kolbą alkoholinius gėrimus iš nerūdijančio plieno viskio puodą alkoholio klubo kolbą vyrams lauko stovyklavimo įranga vežimas 1. visame pasaulyje laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir apo/fpo) 2. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Austinio diržo Dirželio Sagtis 304 Nerūdijančio Plieno, Cam Skydelio Sagtis Bagažo Tvirtinimo

€10.59 - €19.97
( austinio diržo dirželio sagtis 304 nerūdijančio plieno, cam skydelio sagtis bagažo tvirtinimo savybės: 1. nerūdijančio plieno medžiaga-austinio diržo dirželio sagtis pagaminta iš nerūdijančio plieno, su tikslaus liejimo ruošinio, tai yra rūdžių įrodymas, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vandens Butelis TPU Sulankstomas Minkštas Kolbą Sporto Vandens Butelį Vandens Maišelį Išardomi Gerti Vandens Butelį Vandens Maišelį Veikia Kempingas

€4.05 - €6.75
( gali būti sulankstyti į labai mažų objektų, ir dedamas juosmens krepšys, krūtinės maišelį, bum krepšys, kuprinė, beveik visur. savybės: šviesos kompaktiškos sulankstomos minkštas butelį lengva naudoti, sandėliuoti ir patogu nešiotis. minkštas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

600D Taktinis Medicinos Maišelis Maišas Naudingumas Karinės Armijos Airsoft Kovoti su Juosmens Krepšiai Paketas, Lauko Kempingas Medžioklės Įranga EDC Krepšys

€0.47 - €5.88
( savybės: mutiple pockects su užtrauktuku atidarymo construcred pagal oksfordo audinys medžiaga, kuris yra lengvas, bet patvarus, tinka ką nors iš intensyvus pėsčiųjų seanso neskubant kempingas kelionę techniniai duomenys: medžiaga: oksfordo audinys atidaryti režimas: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PU Odos Skrybėlę Įrašą į Maišelį Skrybėlę Turėtojo Kelionės Skrybėlę Laikytojas Įrašo Lauko Kempingas, Žygiai Daugiafunkcinis Antis Įrašą Suaugusiems Vaikams

€2.88 - €4.43
( 100% brand new ir aukštos kokybės. savybės: skrybėlę įrašus, kelionių rankinės, kuprinės, lagaminai,daugiafunkcinis antis įrašą įvairias programas: šios elastiniais dirželiais su įrašai gali būti patikimai pritvirtintas į maišą, galite )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10vnt Kempingas Mini Pavasario Įrašą Aliuminio Lydinio Sunkiųjų Lauko "Keychain" Snap Alpinizmo Įrankiais Paracord Karabinai Kablys

€3.57 - €4.20
( paramos csv/excel dropshipping aprašymas: medžiaga: pagaminti iš aliuminio lydinio medžiaga, kuri yra lygaus paviršiaus, patvarus, antirust ir dėvėti, atsparus, stiprus , ir praktiška. dydis: apie 2,5 cm/0.98 colių ilgio, tai mini karabinai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vandens Butelis Karabinai D Žiedo Taurės Kolbą Kablio Laikiklis su Aliuminio Lydinio paketų prižiūrėtojų raktinę Diržo Žvejybos Kempingas, Alpinizmas, Kalnų

€0.57 - €1.01
( aprašymas: - pagamintas iš aliuminio lydinio, kuris yra aukštos kokybės ir lengvas. - lengva naudoti.stumia jį į apkabos butelio kaklo, tada fiksavimo prie diržo ar kuprinės. - tai paprasta ir tvirta atlikti buteliai, kai vyksta kempingas, žygiai, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vyriški Taktinis Kamufliažas T Shirts,Užtrauktukas Karinės Uniformos Marškinėlius,Vyrų Ilgio Rankovėmis Kišenėje Fitneso Sporto Viršūnės

€17.21 - €43.03
( stoureg - professinal sporto prekės ženklo parduotuvės 1. laivybos užsakymus 48hours 2. tinkamas inventort 3. rusijos pristatymo 4. priimame lašas laivybos, didmeninė prekyba · ne kaina, ne skelbimai, sąskaitos nr. vip )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pavasario Lauko Vėjo Vandeniui Vyrų Krovinių Multi-Pocket Pants Kelionėse Medžioklės Įranga Kovoti Kelnės

€275.27 - €451.26
( pavasario sunkiojo svorio amekaji lauko pėsčiųjų krovinių darbo drabužiai smailas tiesus vamzdis prarasti atsitiktinis kelnės vyrams artimųjų juosmens įrankiai kelnės dydis informacija dydis juosmens x 2 hip ilgis kojų )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

25KN Užsukamu UŽRAKTU, Karabinai, Laipioti Rappelling

€78.55 - €142.82
( sidabro geltona: aprašymas: užsukamu užraktu, karabinai naudojimas:tyrinėti, rappelling, , inžinerinės apsaugos, aviacijos darbais medžiaga: 7075 kosmoso aliuminio matmenys (l x w): vidut. 10.5 x 5.8 cm/ 4.13 x 2.28 colių galutinis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TOAKS Titano Puodelis Kavos arba Arbatos Puodelis Ultralight Lauko Kempingas Indai Be Dangčio, Sulankstomas Rankena 450ml 60g TAURĖ-450

€22.25 - €31.78
( techniniai duomenys: medžiaga: titano svoris: 2.2 oz (60g) talpa: 15.2 oz (450ml) matmenys: vidiniai: 3 1/8 (79mm) (dia) x 3 1/2 (90mm) (h) profilį (su rankena sulankstytas): 3 1/2 (87mm) (dia) x )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Stilinga Skarelė Dviračių Kaklo Funkcija-Šalikas Skarelė Daugiafunkcinis Kaklo Šaliką Jojimo Equipent Sporto Žvejybos

€16.69 - €27.83
( savybės: 1. kietas ir kvėpuojantis: mūsų vasaros ledo šilko saulės lankelis yra pagamintas iš aukštos kokybės ledo šilko medžiaga, kuri suteikia ramią ir kvėpuojantis jausmas, kad jūsų oda karštas oras. 2. apsauga nuo saulės: tas lankelis yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Didelio Elastingumo Kabelis, Pultelio Naujas Lynas Lauko Paketų Prižiūrėtojų Raktinę Taktinis Keychain Teleskopinis Įsilaužimo Grandinės Raktų Pakabukas

€2.17 - €3.05
( naujas, su aukštos kokybės pavadinimas: metalo danga lengvai patraukite mygtuką medžiaga: plastikas,metalas spalva: kaip jūsų pasirinkti dydis: 126*41*10mm/115*42mm/170*48mm galvanizavimo linijos ilgis: apie 60~70cm kiekis:1pc instrukcijos: šis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sulankstomas Iškylų Kilimėlis Putų Čiužinys Vandeniui Lauko Garden Beach Žvejybos Sėdynės Pagalvėlę Iškylą GRILIS, Lauko Sėdynės Kilimėlis

€3.93 - €5.78
( sulankstomas iškylų kilimėlis putų čiužinys vandeniui lauko garden beach žvejybos sėdynės pagalvėlę iškylą grilis, lauko sėdynės kilimėlis aprašymas: mūsų putų kilimėlis yra pagamintas iš naujos formulės, medžiagos kietumas yra )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TRVLWEGO Žiemos Vyrų Slidinėjimo 2 in 1 Striukė Ar Vilnos Kelnes Šilumos Pėsčiųjų, Kempingas, Sporto Švarkelis, Kelionėse Lauko Kailis Kelnės

€26.30 - €36.03
( vyrai, kempingas, alpinizmas pėsčiųjų striukę ar kelnes 2 in 1 tiktų lauko vandeniui vėjo sustorėti vilnos išlaikyti šiltas savybė: atsparus vandeniui žanras: vėjo spalva: raudona.juodos spalvos.armijos.denim blue dydis:m/ )