0

Meniu

Stalo lempa Šiaurės postmodernaus minimalistinis miegamasis naktiniai staleliai, lempa kūrybos apdaila modelis kambarys

Parduotuvė: Namų Dekoras
Stalo lempa Šiaurės postmodernaus minimalistinis miegamasis naktiniai staleliai, lempa kūrybos apdaila modelis kambarys

Stalo lempa Šiaurės postmodernaus minimalistinis miegamasis naktiniai staleliai, lempa kūrybos apdaila modelis kambarys

( 0 Atsiliepimai )
€904.54
Kategorijos: Namų Dekoras
Prekės kodas: w143497

Produkto informacija

Apie mus

1 , Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės

rinka.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su

produkto paveikslėlius ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia

citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti

produkto parduotuvėje galite pirkti.

2 , Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome poilsio

patikino, kad pirkti!Jei turite klausimų apie

produkto, prašome susisiekti su mumis dėl www.kgtex.lt ir mes

atsakyti jums per 12 valandų!

3 , siekdami išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti

100% klientų pasitenkinimo!Jei esate patenkintas

su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums, pos

itive atsiliepimus ir jums bus taip pat gauti 5 taškų

atsiliepimų.

4 , pakuotės informaciją gali būti atsekti.Jei jūs

negavote pakuotės po 90 dienų, jūs galite

susisiekite su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai

numeris: +86 155 7317 8010

El. paštas: [email protected]

WhatsAPP: +86 155 7317 8010

  • Jungiklio Tipas - Mygtukas Jungiklis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Keramikos & Emalį
  • Stilius - Šiaurės Europa
  • Apdailos - Šepečiu kabinti
  • Gamybos vieta - Kinijos Žemyninės
  • Įtampa - 111V~240V (included)
  • Žiburio tipas - led lempos
  • Valdymo tipas - Ne-pažangios kontrolės
  • Taikomas vietos - Gyvenamasis kambarys studijų miegamasis kitus/kitas
  • Lempa Kūno Medžiaga - geležies
  • Umbra medžiaga - stiklas

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

400 Kortelės Elf Užrašų Knygelė Maišelį Kortelės Albumas Turi 400 Kortelių Ir 50 Nuimamas Korteles Kortelės Knygelė

€12.57 - €25.15
( [puikus suderinamumas]: aplankas nuotraukų albumą užrašų knygelė pritaikyta pokémon kortelių.vidaus 1:1 statybos, korpuso dizainas puikiai tinka pokémon kortelių, o taip pat tinka kitų pokerio žaidimus. (išskyrus pet elf prekybos korteles) [daug vietos]pet )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Star Vėliavos Stulpo Šviesos Lauko plakatai Ir Ženklai Pritaikyti Festivalis Sunkiųjų Vėliavos Stulpo Turėtojas Namas Vėliavos Stulpai Veranda 1 vnt

€8.83
( festivalis sodo vėliavos lino dvipusis spausdintos vėliavos kiemas vėliava savybės: jis yra pagamintas iš patvarios skalbiniai.šis asmeninį sodo vėliavos bus ne skristi į vėjo arba aplink stiebo. nuotraukos ir gražių spalvų.unikalaus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

13x12cm pilka kailiai, fox modelis,polietileno&pūkuotas kailis rankdarbių,rekvizitai,namų puošybai gimtadienio dovana A0060

€28.20 - €33.97
( dėkojame už jūsų aplankyti mūsų parduotuvės , jūs privalote būti nuostabios, jei jūs pakabinti mūsų parduotuvėje. mes turime daug skirtingų serijų pliušiniai žaislai , ir mes turime pasiūlyti geriausia kaina su geriausios kokybės. jei jūs, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2023 Kūrybos Paprastas Darbalaukio In Mini Stalinis Kalendorius Mažų Šviežių Studentų Nešiojamų Kalendorius, Užrašinė

€1.37
( 2023 kūrybos paprastas darbalaukio in mini stalinis kalendorius mažų šviežių studentų nešiojamų kalendorius, užrašinė )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šiaurės Dervos Galaxy Skulptūra Planetos Artcrafts Figūrėlės Modernus Minimalistinio Darbastalio Ekrano Rekvizitai Namų Puošybai Gimtadienio Dovana

€41.79 - €59.70
( produkto parametrai: pavadinimas:šiaurės dervos galaxy skulptūra planetos artcrafts figūrėlės medžiaga:derva pakuotė: kartoninė dėžutė + putplastis + burbulas krepšys paketas apima: 1pc x skulptūra savybės: 1.pagaminti iš aukštos )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Natūralių kristalų kianitas apdaila, poliruoti kvarco amatų apdaila

€17.06 - €19.39
( natūralių kristalų kianitas apdaila, poliruoti kvarco amatų apdaila 1 pastaba.prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas. 2.dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,ačiū už supratimą. 3.mes visi žinome, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kinijos Rankų darbo mėlynos ir baltos spalvos porceliano dragon Arbatinukas 3 užsakymus

€41.07
( dydis: (200* 130)mm (7.87*5.12)colių svoris:530g sveiki atvykę į mano parduotuvę: nemokamas pristatymas,laivybos laikas:7-35 dienų( sekimo numerį ) jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis laisvai!!!mes )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kosmosas-Space Star Planetos Gobelenas Sienos Kabo Gobelenas Meno Miegamojo Kambarį Bendrabutyje Namų Puošybai

€26.81 - €41.24
( sveiki atvykę į mano parduotuvę! buities didmeninė ir visuotinis parduoti gamyklos kaina & nemokamas pristatymas kas savaitę naują atvykimo įkelti mėgaukitės jums apsipirkimo metu.ypatybė: 100% brand new ir aukštos kokybės šis produktas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aukso Tutankhamun Plakatas Senovės Egipto Faraono Drobės Tapybos Duoklė Elementas Egipto Sienos paveiksl Kambarį Dekoro

€4.54 - €7.44
( prašome atkreipti dėmesį 1.tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina. 2. laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik. 3. dėl įvairių apšvietimo )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Pcs Stiklo Širdies Apranga su Pildomus Stiklo Orb Butelis Atminties Apranga Pakabukas Pildomus Papuošalai "Pasidaryk pats" Moterys Dovanų Kvepalų Aliejaus Buteliai

€5.35 - €5.70
( 1pcs medžiaga: lieti,stiklo - dydis:diamond apranga:32mm(h)x10mm(w) stiklo orbs:20x20mm,5mm burną - pastabos: pirmiau prekės yra parduodamos su tuščia apranga +kamštienos orb ,bet be įdaro, arba priedai viduje. jūs )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vaizdo Žaidimų Plakatas Namų Dekoro Siena Lipdukas Meno Kūrinius, Drobė, Tapyba Anime Pav Sienos Meno Nuotrauka Cartoon Tapybos Filmo Plakatas

€11.41
( pastaba : šis paveikslas yra spausdinami ne handpainted !!! mes turime 2 variantus šis paveikslas-su rėmeliais , ar ne rėmeliais .prašome pasirinkti vieną variantą, kai jūs perkate. su rėmeliais : - tai tapyba buvo užtempta ant medinio karkaso, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

9"Tibeto Šventykla Surinkimo Senojo Bronzos Filigranas mozaikos Perlas Dzi Granulių Huang Caishen Geltona Dievo Turtų Buda Maldos Salė

€1 237.20 - €1 586.15
( dydis:aukštis:22cm .ilgas:17cm .plotis:cm dydis:aukštis:8.7 colių.ilgas:6.7 colių .plotis:colių svoris:2.6 kg----įtraukti svoris pakavimo medžiagos. medžiagos: senas bronzos filigranas kontūro aukso mozaika perlas dzi granulių būklė: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kavos Plakatas Kavos Filtras Kavos Pupelės Espresso, Cappuccino Tapybos Drobės Spausdina Sienos Menas Nuotraukas Šiuolaikinės Virtuvės Dekoro Parduotuvė

€4.87 - €7.98
( priminti mūsų klientams apie tai, kas svarbu 1. plakatas ateiti be baltos sienos,jei jums reikia,prašome palikti mums žinutę. 2. tai drobės, neįrėminti valcavimo, ne už kadro, o ne viduje rėmo. 3. dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5 Gabalo Drobės Meno HD Spausdinti Klasikinė Gitara Tapybos, Muzikos instrumentų Sienos Nuotraukas, Gyvenamasis Kambarys, Nemokamas Pristatymas CU-1865B

€6.84 - €11.40
( šis paveikslas yra spausdinami ne handpainted !!! mes turime 2 variantus šis paveikslas-su rėmeliais, ar ne rėmeliais.prašome pasirinkti vieną variantą, kai jūs perkate. su rėmeliais-tai tapyba buvo užtempta ant medinio karkaso, pasirengę pakabinti! ne )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Juokinga Joan Cornella Ispanija Tamsus Humoras Plakatas Drobės Tapybos Animacinių Filmų Savigalbos Sienos Nuotrauka Už Kambarį Namo Apdaila

€19.01 - €38.02
( savybės: medžiaga: 100% medvilnės drobės,vandeniui namų dekoras: gyvenamasis kambarys,, vaikų kambarys, virtuvės, tyrimo ,biuras , baras,miegamasis ir t.t. pastaba: 1.be rėmelio 2.mes galime priimti užsakymą bet kokio dydžio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

MAMMA MIA X5 PASIRAŠYTA Spausdinti Menas Drobė Plakatas Kambarį Dekoro ir Namų Sienos Nuotrauka

€25.96 - €39.93
( drobė, tapyba reguliarus dydis per centimetrą į colių per centimetrą į colių per centimetrą į colių 15×20 cm 6×8 30×45 cm 12×18 50×75 cm 20×30 20×25 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

7 Vnt. Kiaulių Duomenys Tortas Toppers, Kiaulės Figūrėlės Žaislų Rinkinys Kiaulių Duomenys Playset Gimtadienio Dovana Kraštovaizdžio Puošimas Ornamentais

€6.76 - €9.26
( pakuotė: 7, mielas rožinis piggy žaislas duomenys, pakankamas kiekis ir mielas atrodo, šie mini kiaulių duomenys gali patenkinti jūsų įvairius poreikius skirtingos pozos: 7 skirtingų rūšių mielas kiaulių modeliai papuošti jūsų stalo ir stalas, pareikšti )