0

Meniu

Modernus Minimalistinis Kilimai Kambarį Didelio Ploto Miegamasis Dekoro Pliušinis Kilimas Namuose Pledas Turas Grindų Kilimėlis Tirštėti Lounge Kilimas

Parduotuvė: Namų Tekstilės
Modernus Minimalistinis Kilimai Kambarį Didelio Ploto Miegamasis Dekoro Pliušinis Kilimas Namuose Pledas Turas Grindų Kilimėlis Tirštėti Lounge Kilimas

Modernus Minimalistinis Kilimai Kambarį Didelio Ploto Miegamasis Dekoro Pliušinis Kilimas Namuose Pledas Turas Grindų Kilimėlis Tirštėti Lounge Kilimas

( 0 Atsiliepimai )
€17.79 - €36.30
Kategorijos: Namų Tekstilės
Prekės kodas: w192189

Produkto informacija

Sveiki!sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Kokybės pirma, geriausias aptarnavimas.Klientai yra mūsų draugai.

Produkto savybės: vandens ir naftos absorbcija, minkštas ir patogus, dėvėjimuisi atsparios ir neslidžios

Taikymo sritis: virtuvės, veranda, veranda, miegamasis, vonios kambarys ir kt.

Galite tinkinti ją laisvai, pasakykite mums, norimo dydžio, ir mes suteiksime jums pasiūlymą.

Skelbimas:

1. Apie chromatines aberacijas

Produktų nuotraukos yra profesionalių fotografų ir reguliuoti, vėliau, kaip ir dera, kuo tikrasis produktas.Tačiau atsižvelgiant į tai, apšvietimas, ekranas nuokrypis ir asmens suprasti spalva, gali būti tam tikrų spalvų skirtumas tarp realių objektų ir realių objektų.Ne produkto kokybės klausimą.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

2. Apie raukšlėtis

Siekiant, kad dideli paketai iš grąžinamos dėl muitinės nepakankamumas, didelis paketai turi būti dulkių sulankstyti ir išsiuntė, ir ten bus raukšles, kai atidarytas.Po išpakavimo, palaukite, kol kilimas atsigauti.Raukšles išnyks laikui bėgant ir gali taip pat būti išspręsta, lyginimas.Tikiuosi, jūs suprantate.

3. Apie dydis

Prašome leisti 1-3CM skirtumas dėl rankinis matavimas.

4. Apie tiesioginės prekybos

Mes turime savo kilimų fabrikas.Dropshipping yra palaikomi.Paramos didmeninė.Kaina pranašumą.Laukiu darbo su jums labai!

APIE PASLAUGĄ

Paramos didmeninė.Jei kiekis yra didelis, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo pasirinkti labiau palankios transportavimo metodas jums, ir jūs galite gauti daugiau palankias kainas per leistinas diapazonas.

Paramos Lašas Laivybos.Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Prašome susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Spustelėkite Sekti parduotuvėje.Parduotuvės veikla nebus prarasti.Tapti pasekėjas parduotuvėje gauti daug kuponus ir įvairios akcijos.Pirkti produktus ir gauti galimybę gauti nemokamas dovanas iš parduotuvės!

APIE SIUNTOS

Jūsų paketas bus paprastai būti išsiųstos per 24 val., o Mes pažadame, kad sklypas bus išsiųsti per 5 darbo dienas.Jei daug užsakymų yra gauta per platforma veikla, papildomas delsimas gali sukelti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku.

Tikslus adresas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

Patikrinkite, ar logistikos metodas pirkimo metu.Perkant produkto, prašome pasirinkti atitinkamą logistikos būdą pagal savo poreikius.

APIE PASLAUGŲ TEIKIMO LAIKAS

Pekino Laiku : 9:00-12:00 \ 14:00-18:00

Maskvos Laiku : 4:00-7:00 \ 9:00-13:00

Niujorko Laiku : 20:00-23:00 \ 1:00-5:00

Londono Laiku : 3:00-6:00 \ 8:00-12:00

  • Dizainas - Wilton
  • Taikoma Scena - Namuose
  • Vieta - Gyvenamasis Kambarys
  • Formos - Round
  • Technics - Mašina Padarė
  • Transporto Pardavimas - Paramos Lašas Laivybos
  • Amatų - Audimo staklės
  • Modelio Tipas - Pledas
  • Apdailos Stilius - Modernaus minimalistinio
  • Stilius - Modernaus minimalistinio
  • Valymo būdas - galima skalbti rankomis
  • Plauti Stilius - Plauti Rankomis, Automatinė Plovykla
  • Naudoti - Namuose, Viešbutis, Miegamasis, Lauko, Dekoratyvinis, VONIOS kambarys, Komercinės
  • Medžiaga - Poliesteris (poliesterinis pluoštas)
  • Taikomas vietos - Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - kilimas

Žymos: kilimai

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dakimakura Anime furry anthro fursona dvipusis Spausdinimas natūralaus dydžio Kūno Pagalvė dovanų

€26.82
( produkto pristatymas tai tik pagalvė padengti atveju. (kimšimui arba pagalvę vidinis nėra įtrauktas.) mes turime 2 dydis pasirinkti,150 cm x 50 cm,160 cm x50 cm, mes siūlome dropshipping paslaugos.jūs galite susisiekti su manimi daugiau informacijos. mes )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Egipto Dievų Taro Dekoratyvinis Siuvinėjimas Buhalteris Raganavimas Gobelenas Mandala Bohemijos Sienų Dekoras Kambarį Namų Dekoro

€53.00 - €106.00
( jei norite gauti daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta. jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Trečiadienis Addams Patalynės Komplektas Animacinių filmų Anime trijų dalių komplektas Suaugusiųjų Vaikas Miegamojo Duvetcover Rinkiniai 3D Kietas goth paklodės

€37.90 - €66.49
( tiekimo didmeninės ir mažmeninės prekybos & dropshipping !!!tiekimo c ustom dizaino ir nestandartinių matmenų !nemokamas pritaikymas pradėti iš vieno gabalo !e kiekvienas savo dizaino, mes galime pateikti jums amžinai !pruducts apima : antklode dangtelis*1 + užvalkalas*2 )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Namų Šeniliniai Minkšto Dugno neslidus Kvėpuojantis Quick Dry Sugerti Vandenį Grindų Kilimėlis Kilimų Įėjimo Dušo Kambarys Miegamasis Słomianka

€19.51 - €21.68
( namų šeniliniai minkšto dugno neslidus kvėpuojantis quick dry sugerti vandenį grindų kilimėlis kilimų įėjimo dušo kambarys miegamasis słomianka specifikacijos medžiaga: šeniliniai dydis: 43x61cm / 50x81cm / 43x122cm / 50x153cm spalva: )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kalėdų Gobelenas Sienos Kabo Žiemos Vakarą Snaigės Briedžių Santa Claus Kabinti Židinys, Antklodė, Dovana, Namų Sienų Papuošimai

€53.00 - €106.00
( jei norite gauti daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta. jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lapai Atogrąžų Turkio spalvos Kilimą Į Kambarį Pledai, Miegamojo Namų Dekoro, Virtuvės Mat Įėjimo Słomianka Šiuolaikinės Kilimų TAPIS

€12.55
( sveiki atvykę į mano parduotuvę! buities didmeninė ir visuotinis parduoti gamyklos kaina & nemokamas pristatymas kiekvieną savaitę naujas atvykimo įkelti mėgautis jūs apsipirkimo metu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - mes teikiame )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Grožio Žaliąją Marihuanos Piktžolių Lapų Europos Kėdė Kilimėlis Minkštas Padas Sėdynės Pagalvėlės, Valgomasis, Kiemelis Home Office Sodo Kėdė Kilimėlis Padas

€1.02 - €2.54
( techniniai duomenys: medžiagos:flanelė,kempinė spalva: kaip rodyti savybės: nuimamas ir plaunamas stilius: mielas,modernus,šiaurės paprastu būdu modelis: skaitmeninė spauda modelis produkto savybės: 1.sponge )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mano Valentino 2023 Słomianka priešslydžio sistema Super Absorbentas Vonios Kilimėliai Namo Įėjimo Kilimėlių Virtuvė, svetainė, Miegamajame kiliminė danga Footpad

€57.06 - €114.11
( 100% poliesterio pluošto, flanelė audiniai, neaustiniai audiniai taško plastiko apačioje lengva valyti: atsikratyti purvo, pašalinti sniegas, purvas, smėlis, žolė, lapai ir dulkės ant batai ir batai.storis yra nedidelis, todėl, kad durys nebus problemų.jis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Dakimakura Anime Raketų Meškėnas Dvipusis Spausdinimas natūralaus dydžio Kūno Pagalvė Padengti

€26.82
( produkto pristatymas: pakuotė: tai tik pagalvė padengti atveju. (kimšimui arba pagalvę vidinis nėra įtrauktas.) mes turime 3 dydis pasirinkti, 50 cm x 150 cm,50 cm x 160 cm, 60cm x 180cm mes turime 2 medžiagų, pasirinkti.vienas persikas oda )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kamanių ir Elniai Mesti Pagalvę Stačiakampio formos Pagalvėlė Padengti Pagalvėlių Apvalkalus Kambarį Apima Sofos, Sofos, Pagalvėlės Dangtis

€76.45 - €152.91
( sveiki!sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! parama foto pritaikymas, nemokama vaizdų pritaikymas, jūs tik turite pateikti nuotraukas su 1200x1200 pikselių arba daugiau darbuotojų pastaba : šis produktas yra dvipusis modelis. produktas : 100% )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galaxy Vietos Kačių Antklodė Minkšta Flanelė Purus Šiltas Mesti Antklodės Mielas Animacinių filmų Kačiukas Gyvūnų Spausdinti Pliušinis paklode Vaikams

€75.19 - €163.46
( jei norite gauti daugiau stilių,galite atsiųsti man savo nuotraukas,bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta. jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio,naujas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagalvė Padengti Namų Trumpas, Dekoratyvinė Pagalvėlė Padengti Šiaurės Stiliaus Kėdė Aksomo Audinio, Poliesterio, Lino Patogus Užvalkalas E1096

€5.58
( funkcija būklė: rankų darbo, 100% visiškai naujos, niekada nesinaudojo. medžiaga: aksomas, poliesterio, lino atsargumo priemonės: plauti rankomis arba šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio. matmenys: 45x45cm (18x18 cm) paslėptas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sodo Įrankiai, Gėlė Lange, Užuolaidos, Langų Žaliuzės Kambarį Dekoro Miegamasis Vaikams, Užuolaidų Plokštės Su Grommets

€19.34 - €27.64
( produkto aprašymas sklandžiai, minkštas, lengvai valomas spalvinimas norma 1-40% medžiaga: poliesteris & poliesterio mišinys) spalva: kaip parodyta nuotraukose, virš maždaug dydžio: pavyzdžiui,135x230 šis dydis yra uždanga yra pilnas modelio.135x230x2 šis dydis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Žiemos Flanelė Antklode Padengti Mados Dual-spalvų Minkšta Šilta Antklodė Padengti Jaukus Storas Šalikas Padengti Suaugusiems, Vaikams, Karalienė, Karalius

€47.26
( aprašymas: ★★ būti:1pcs*antklodė padengti ★★ medžiaga:100% poliesteris ★★patarimai:nėra užvalkalas išsamiai: sutirštinto flanelė yra šildomos greitai per tris sekundes, ilgalaikis šilumos išsaugojimo, didelio )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

30x50cm Užvalkalas Sofa Apdailos Pagalvėlė Padengti Juoda Jūrmylių Apdaila Namo Apdaila Juosmens Pagalvę Padengti

€15.89 - €31.79
( aprašymas: medžiaga: poliesteris forma: kvadratas dydis:apie 30cm*50cm spalva:kaip nuotraukoje parodyti paketas apima: 1 vnt pagalvės užvalkalą(pagalvė, vidinis nėra komplekte) pastaba: prašome leisti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

HOUSMIFE vientisos Spalvos Sofa Apima Kambarį Elastinga Sofa Dangtelio Kampe Sofos Padengti Slipcover Kėdė Raštas 1/2/3/4 Vietų

€52.92 - €186.64
( savybės: 1. pasirinktos kokybės audinio,sofa-lova ir patogus,aukštos elastingos,pralaidžios orui,patvarus 2. jis yra pagamintas iš tampus medžiagos,puikiai tinka daugumai sofa 3. reaktyviosios spausdinimo dažymo technologijas,sveiką ir ekologišką,nėra )