0

Meniu

Seifas Kūrimo Bloką "PASIDARYK pats" Žaislas Pinigų Banko Koduojama Spyna Modelis Dovana Vaikams, Vaikams, Pinigų Dėžės, Namų Saugojimas

Parduotuvė: Įrankiai
Seifas Kūrimo Bloką

Seifas Kūrimo Bloką "PASIDARYK pats" Žaislas Pinigų Banko Koduojama Spyna Modelis Dovana Vaikams, Vaikams, Pinigų Dėžės, Namų Saugojimas

( 0 Atsiliepimai )
€8.74 - €11.97
Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: w134594

Produkto informacija

Seifas Kūrimo Bloką "PASIDARYK pats" Žaislas Pinigų Banko Koduojama Spyna Modelis Dovana Vaikams Vaikams

Savybės: 1. Mėgaukitės Savo "PASIDARYK pats": Tiesiog praleisti laiko su savo vaikais ir mėgautis "PASIDARYK pats" su begalinis įdomus, ateiti ir sukurti seifas kartu.

2. Paprastas Saugojimas: Suprojektuoti taip, kad jų laikymo vietos, seifas, statyba akmenys taip pat ateina su 3 skaitmenų koduojama spyna, sandėliavimo.

3. Smart Gyvenimą: Tai pinigai banke yra ne tik puikus žaislas, bet taip pat puikus modelis demonstravimo ir geriau mokytis.

4. Geriau Metu: puiki dovana šeimai, draugams ir artimiesiems gimtadienio, Padėkos, jubiliejus, festivaliai ir kt.

5. Puikus Medžiaga: Priimti aukštos kokybės buko medienos medžiagą be dažų, nėra lengva deformuoti, labai patvarus, ilgai naudoti.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Seifas Statybos Blokas

Medžiaga: Buko

Pareigos: žaislas, dėlionės mokymo

Dažų Medžiaga: Mediena, be dažų.

Medinis Pastatas, Blokinis Tipas: Statybiniai Blokai

Paketų Sąrašo:

1 x Koduojama Spyna

3 x Medinės Lentos

1 x Priedų Rinkinys

1 x Sagtis

1 x Vyrių

1 x Atsuktuvas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas pareigas, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kgtex.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Prekės Pavadinimas - WALFRONT
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Didmeninė - parama
  • Tipas - Rankinių Įrankių Dalys, statybos blokas
  • Modelio Numeris - Seifas Statybos Blokas, odinas
  • Elemento Tipas - Seifas Modelis
  • Sąlyga - Aukštos Kokybės ir visiškai Naujas
  • Produktas - pinigai banko žaislas
  • Savybės - Vaikų Dovanų

Žymos: taupyklė vaikams "pasidaryk pats", žaislas langelyje saugojimo užraktas, koduojama spyna modelis, statybos blokas, pinigų bankas

Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kvadratinis Metalo, Ketaus Stovas Dvi Sėdynės, Daugiafunkcinis Patvarus Lydmetalis Bazės Būti Nustatomos Didmeninės Sponge Įrankiai 936 Litavimo Stotis

€3.71 - €5.71
( pirkti bet kokius 2 ar daugiau daiktų gausite ne mažiau kaip papildomą 10% -30% nuolaida!pirkti jokių 3 ar daugiau gauti nemokamas siuntimas!!don ' t miss it !!! rekomenduojama dalykų kvadratinis metalo, ketaus stovas dvi sėdynės, daugiafunkcinis patvarus )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

SS-042 AirBlower Siurblys Gumos Dulkių Švaresnis Fotoaparato objektyvą Telefono Klaviatūra PCB Valymo Priemonė

€5.49 - €7.42
( ss-042 airblower siurblys gumos dulkių švaresnis fotoaparato objektyvą telefono klaviatūra pcb cleanning įrankis )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ligoninės Venų Arterijų Skaitytuvas Viewer Locator Projekcija Nešiojamą Infraraudonųjų Spindulių Finder Reader Detektorius

€31 480.55
( 朋友,欢迎光临本店,如果您需要此产品的其他型号,请联系我whatsapp +8615111224853,我会发产品链接供您购买 医院静脉动脉扫描仪查看器定位器投影手持式红外探测器读取器探测器 产品描述: 静脉照明器通过使用红外光检测皮肤下方的静脉,然后将静脉图像直接投射到静脉上方的皮肤表面. )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mini cnc Metalo frezavimo Graviravimo Stakles PVC PCB Metalo, Aliuminio, Vario "PASIDARYK pats" Mini CNC Komplektas 4 Ašies 6040 6090 1212

€855.84
( dėmesio: pagal www.kgtex.lt nuostatus, rodomas produktai gali būti siunčiami pirkėjams, oro transportas, bet cnc staklės, per sunkus ir didelis, labiau ekonomiškas pirkėjų laivybos būdas yra jūra, laivyba.prieš patalpinti jūsų užsakymą, malonu, prašome )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gipskartonio Sander Kablys Ir Kilpa 10hole 9\" 230mm Atsarginės Padas Su kaip 14mm Sriegio Įrankiai Ecoflow Priedai Festool Gereedschap Maquita

€62.56 - €133.11
( savybės: * visiškai naujas ir aukštos kokybės. *šlifavimo disko dustless sanders & porta kabelis sanders. *tinka bet kokio modelio gipso sander, kad naudoja 9 kablys ir kilpa *tvirtas kablys & kilpos tvirtinimo sistema užtikrina greitą )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsuktuvų Rinkinys Varžtas Vairuotojas Bitų Rinkinys Multi-funkcija Telefono Remonto Prietaiso Rankiniai Įrankiai Magnetinio Kryžiaus Vadovas, Atsuktuvas T2 Kryžius

€2.26 - €3.78
( aprašymas: tikslumo atsuktuvų rinkinys, skirtas iphone . ilgaamžė ir didelio tikslumo. neslidžia rankena,darbo taupymą. magnetinių bitų, bus nebijo prarasti varžtais. pakavimo sąrašas: 1* 0.8 pentalobe atsuktuvas 1* )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Horizontalaus Tipo Buko Vertus Siuvami Mediniai Įrašą Oda-amatų Priėmimo Vertus Siuvami Odos gaminių Montažo Vadovas Siuvimo Pagalbinis Įrankis

€26.17 - €47.58
( horizontalaus tipo buko vertus siuvami mediniai įrašą oda-amatų priėmimo vertus siuvami odos gaminių montažo vadovas siuvimo pagalbinis įrankis aprašymas: medinių apkabos, yra naudojamas dėl savo išskirtinį apdailos ir praktinių ilgaamžiškumas. varžtai )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Povandeninis Vandeniui Korpusas Nardymo Atveju Canon EOS M3 EOS-M3 III Fotoaparato 22mm objektyvas Su 67mm Raudoną filtrą Platus Angelas Dome objektyvas

€418.79
( 978840226865971 daugiau karštų produktų jav dolerių 215.00 /vnt ltl 205.00 /vnt jav dolerių 235,00 a.p. møller-mærsk /vnt jav dolerių 230.00 /vnt ltl 69.00 /vnt jav dolerių 38.90 /vnt jav dolerių 20.83 /vnt ltl 69.00 /vnt. aprašymas: šį povandeninį )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

FM480 Laminavimo Keturi Volai Karšto Roll Laminavimo Staklės SPG

€399.41 - €539.75
( funkcija 1. keturi volai, karšto laminavimo 2. su vieno ir dviejų laminato funkcija 3. automatinis pastovios temperatūros 4. be raukšlių 5. max storis 5 mm 6. mute projektavimas 7. volai gali būti atskirti ir reunionas 8. vienerių metų garantija specifikacija įkaitinkite )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Gereedschap LED Blykstė Blykstės Pakaitomis į Kairę ir Dešinę Flasher Modulis Automobilių Uodega Stop Žibintas DC12V Aparatūros Priedai

€7.28 - €12.99
( led blykstė blykstės pakaitomis į kairę ir dešinę flasher modulis automobilių uodega stop žibintas dc12v savybės: 1. keli vienetai: led strobe modulis yra plačiai naudojamas automobilių darbą, lemputės, juostelės žibintai, priešrūkiniai žibintai ir )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4X Rinkinys Tempimo Spyruoklė Perjungimo Sklendę Sugauti Apkaba, Juoda

€8.19 - €12.60
( tiesios linijos laimikio perjungti skląsčiai, su tvirtinimo skyles. didelio stiprumo sugauti ir streikuoti.ekonomiškas ir kompaktiškas dydis. pakelkite galimybė, nr. antrinės užraktas. spyruoklinė, su puikiai įtampą, lengva įdiegti. produkto )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ultragarsinis Švaresnis Daržovių, Vaisių Plovimo Mašina

€1 577.37 - €1 792.46
( produkto aprašymas jt-7800 ultragarsinis švaresnis daržovių, vaisių plovimo mašina produktų, detales produkto savybių įmonės informacija apie j tl įsteigta 1994, taivanas jtl pagamino pirmąją kabo tipas patiekalas džiovintuvas 1996 m. taivano. šiuo metu )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

51Pcs švitriniu popieriumi Vertus Šlifavimo Blokas 3.5*1inch Išsamiai Apdailos Sander Korekcijai 60-240Grit Medienos Baldai, Plastiko Poliravimo Priemonė

€12.87 - €17.63
( informacija: 【gražus derinys jokių rūpesčių】 jūs gausite 100 vienetų piršto sander korekcijai 5 skirtingų smėlis iš 60, 80, 120, 180, 240, 320,kiekvieną žvyro 20 vienetų, pakankamai kiekis ir visiškai derinys pasirinkimas bus visiškai patenkinti )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Daugiafunkcinis 8 1 Vandens Srove Drėkinamasis Veido Mašina, Odos Atjauninimo ir Anti-Senėjimo Odos Testavimo Priemonė

€10 142.24
( daugiafunkcinis 8 1 vandens srove drėkinamasis veido mašina, odos atjauninimo ir anti-senėjimo odos testavimo priemonė prieš užsakymo dear draugui, sveikinimo žydėti grožio mašina parduotuvėje! 1. nemokamas pristatymas: nemokamas pristatymas )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1KG Juodo Plastiko Suvirinimo Strypai PP 1m Ilgio

€265.24 - €510.08
( 1kg juodo plastiko suvirinimo strypai pp 1m ilgio - žaliava: abs pe pp ppr pvc - forma: plokščias 2.5 mm x 5 mm x 1m - spalva: balta arba juoda - svorio per daug: 1kg - ilgis: 1m+/-5cm )
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Taikoma Zhigao Centrinis Oro Kondicionierius Pagrindinis Kontrolės Valdyba CMV-V125W/ZR1+1 Kontrolės Valdyba 802342000026 Naujos plokštės

€199.69 - €399.37
( mes esame centrinis oro kondicionierius reikmenų didmeninės prekybos centro.mes bendradarbiaujame su 22 prekinių ženklų visame pasaulyje.priedai yra visiškai naujas ir originalus, ir yra daug rūšių.ne kiekvienas priedas yra rodomas.jei jums reikia kitos rūšies priedai, )